piąteprzezdziesiąte Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Ona mu daje zimą sztachety, bo zawsze chciał być Małyszem. A on przybliża dla niej planety i jest jej wiernym księżycem. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona mu wręcza ineksprymable, bo zima daje popalić. On jej kupuje termofor wielki, by mogła stopy rozpalić. Ona mu daje herbatę z miodem, na gardło, które go boli. On w mig wypija i mruga oczkiem, bo chciałby z nią poswawolić. Ona mu daje ciepło i wolność od podłej z Lodu Królowej. On czuje wdzięczność za ten ratunek od kierowniczki surowej. Ona mu daje lepić bałwana, lecz sama wciska marchewkę. On się przygląda "coś mu brakuje" - wciska śnieżnemu flaszeczkę. Ona mu daje odsapnąć trochę po zaśnieżonej wycieczce. On ledwo żyje, błaga o powrót i myśli wciąż o ucieczce. Ona mu daje czasami pojeść, bo lubi jego krągłości. On z tego szczęścia wozi ją w saniach, a wszystko z wielkiej miłości. 7
huzarc Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @piąteprzezdziesiąte I tak oni dla siebie. Miło się czyta:) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @huzarc Miłość jest fundamentem ludzkości. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @piąteprzezdziesiąte To jest miłość - robić rzeczy, które cię wykańczają, bo kochasz tę osobę. Śmieszne i prawdziwe. Bardzo fajne! :))) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia @Berenika97 Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
wierszyki Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Takie ciepłe onamudaje, jak z Sylwestra w Zakopanem. Tutaj mistrzem onamuduje był zawszec @Sylwester_Lasota :) Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Ona mu daje w blasku kominka posiedzieć w cieple przez chwilę. Odśnieżył ścieżki i pół chodnika, zasłużył chociaż na tyle. Zima mu daje nieźle popalić, kasa wciąż kopci z komina, czymkolwiek w piecu byłby nie palił... Ach! Podła! Podła ta zima! Edytowane 18 Stycznia przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 2
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 18 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem, że @Sylwester_Lasota jest tutaj Onamudajowym Mistrzem, ale ja też chciałam spróbować i pobawić się innym gatunkiem. Dziękuję i pozdrawiam @Sylwester_Lasota Dziękuję i pozdrawiam 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, zrobiłem filmik i umieściłem kika moich onamudaii na YT. Zebrały sporo... negatywnych reakcji . Tak że nie wiem, jak tam z tym moim "mistrzostwem" jest. W każdym razie, uważam zabawy z tą formą za niezły trening, a zabawą sama w sobie bywa wciągająca . 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia @Sylwester_Lasota Dej linka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia @Sylwester_Lasota Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi