Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @orkan11 Podoba mi się, moją uwagę przykuł szczególnie ostatni wers - "zostaw mnie" - dla mnie zdradza całe cierpienie podmiotu. 
    • Dać coś od siebie  Żeby było jadalne Rozgrzać skroń Niech się myśli Ogniową strażą Brzeg się zaczyna Ja się nie boję Ty się nie boisz Jest cicho  Skupienniczo cicho
    • @KOBIETA Dziękuję za Twoje emocje. Serdecznie pozdrawiam!
    • @FaLcorN   nie będziesz mi rządzić Kornel :) sam siebie poznawaj ;) rzęsy mnie bolą! Znowu będę płakać :( jak tak można? Doprowadzać do łez ? ;)    @Radosław   znowu będę płakać Radosław :( zima.    Tak zrezygnuję . Myślę, że zamienię na coś w stylu…odwieczny koszmar ;) 
    • Wszystko mogę ci podarować  nawet dla ciebie mogę się katować Serce swe na złotej tacy Ci dam Uczuciami potężnymi do ciebie władam Chodzę ciągle wokół ciebie  Kopiąc jednocześnie grób w glebie Oddalasz się i opuszczasz moje wnętrza  Coraz ciężej żyje mi się bez powietrza Czas jest to bardzo okrutny Robię się z dnia na dzień coraz bardziej smutny  Tone w poczuciu winy głebiach Będę zawsze czuł zachwyt na myśli o twoich ślepiach
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...