Bea Nefer Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nudnej przystani majaczy się przypływ powietrze pośród mokradeł ujada owadzim piskiem skrzydeł wilgotno chłód na wskroś żagle nie wybrzuszają zacumowanie do rana w półmroku horyzontalnych szkiców kontury osób przechodzą ziemistość plam znikanie nie będę zatrzymywać niebo mam odchmurzone
Ona_Kot Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Kocimx: nudnej przystani majaczy się przypływ powietrze pośród mokradeł ujada owadzim piskiem wilgotno chłód na wskroś żagle ne wybrzusza cumowanie do rana w półmroku horyzontalnych szkiców kontury osób przechodzą w ziemistość plam znikanie nie będę zatrzymywać niebo mam odchmurzone *** w takiej postaci - kupuję :) porywa i czuję zapachy mokradeł pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 +koci koci łapci, podoba mi się ten miks pozdrawiam obie!
Bea Nefer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Bardzo dziękuję Kocicy za mix. Uważnie go przeczytałam kilka razy. W nim są uwagi, które zabieram by się nad nimi zastanawiać:). Pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hm... oceniajmy oryginal version :] podoba mi się, ciekawy motyw wybrzeża. Nie powala na kolana, ale kawał dobrej poezji. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi