stanislawa zak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 myślała że nikt jej nie widzi pewna swego odosobnienia puściła mleczność nieuchwytną ocierając się o szorstkie konary drzew kładła na ziemi nieme jęki nie zwracając uwagi na pożądliwe spojrzenia tysiąca mrugających oczu oddała się czerwcowym sianokosom aż trawa zbielała z zazdrości a co dopiero ja
Michał Ziemiak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Połączenie erotki i przyrody szeroko pojętej - przekonywujące, zatopione w skojarzeniach, wilgotne i pekie od myśli, dobre... Ostatni wers - genialny! POZDRAWIAM!
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 dobrym pędzlem tą rozpustę malowałaś ;)...pozdrawiam T
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mi się bardzo podoba. Zgrzyta mi jedynie ekstatyczne podniecenie... hm może coś z tym zrobić? pozdrawiam /Arek
Ona_Kot Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 wycięłabym te krzyki zupełnie nie pasują do mglistej koncepcji całości i proponuję mały mix: myślała że nikt jej nie widzi pewna swego odosobnienia puściła mleczność nieuchwytną ocierając się o szorstkie konary drzew kładła na ziemi nieme jęki mgła nie zwracając uwagi na pożądliwe spojrzenia tysiąca mrugających oczu aż trawa bielała z zazdrości a co dopiero ja *** wycięłam dwa (zbędne w moim mniemaniu) wersy pozdrawiam
Arena Solweig Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A gdyby tak ciagnąć aż do końca niedopowiedzenie i mgłę umieścić w ostatnim wersie zaskakując ? Pozdrawiam serdecznie Arena
stanislawa zak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 kochaniutki pazurku, pierwszy raz czytam cię u mnie, bardzom wdzięczna za koci miX, Areno masz rację zrobię jak proponujesz.Arku w kocim miksie wycięte, dzięki, Michale jak zawsze ładnie mnie podbudowujesz, Tomku tobie serdelki,bardzo Wam dziękuję za propozycje i ulepszenia, miłego wieczoru!!!
Rekomendowane odpowiedzi