Migrena Opublikowano 24 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 @KOBIETA bo Ty jesteś.........no jesteś super dziewczyna z gwiazd powabnych i wenus jasnej :)
Christine Opublikowano 28 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 @Migrena To naprawdę świetny tekst, dynamiczny, plastyczny - działa na wyobraźnię! Skojarzył mi się z tytułem "Seks w wielkim mieście" :))) Twoje metafory i obrazowanie są niesamowite - przepraszam,ale będę się powtarzać. 1
Migrena Opublikowano 28 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 @Christine a ja przepraszam ale też się będę powtarzał : Twoje komentarze sprawiają mi niezwykłą przyjemność :) serdeczne dzięki Chris :) 1
Christine Opublikowano 28 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 @Migrena No to będziemy się oboje powtarzać.:))) Najważniejsze, aby nie robić tego w samotności.:))) 1
Migrena Opublikowano 29 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2025 @Christine @Christine Chris. o samotności możemy zapomnieć. bo kiedy dwoje ludzi tworzy prawdziwą więź, samotność ustępuje, zostaje wykluczona, a przestrzeń wypełnia się nowym sensem. i z nami już tak jest :)))))) 1
Christine Opublikowano 29 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2025 @Migrena Piękne słowa. Czasem myślę, że ta więź nie tyle wyklucza samotność, co pozwala nam ją zaakceptować. Bo wiemy, że ktoś jest z nami i może nas wysłuchać. Pozdrawiam serdecznie. :)))) 1
Annna2 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2025 @Migrena przejmujący wiersz, jakby odarty z uczuć, jakby zwierzęcy i jakby chłód. Ale to pozór- bo one są, wniknęły we mnie- do trzewi. Bardzo na tak! 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 24 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 @Migrena i jeszcze zmysłowiej i jeszcze mroczniej i jeszcze tęskniej te malowane obraz przemawiają do mnie bardziej niż szkiełko i oko.
Rekomendowane odpowiedzi