Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wędrowiec galop zimnych wspomnień chlapie płomień skroni eloeii eloeii szorstki powiew wznosi tętno rozżalenia eloeii eloeii stratowane błyski łakną ciemni eloeii eloeii w matni odrodzenia eleeii [reedycja / poprawienie tagów html, 29.09.2004]
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poszukiwania nie są łatwe, zwłaszcza, gdy przeciwności stają na drodze - warto czasami wyciszyć się , zaszyć i przemyśleć co dalej, a potem z pieśnią na ustach pognać w życie. Pozdrawiam Aneta
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poszukiwania nie są łatwe, zwłaszcza, gdy przeciwności stają na drodze - warto czasami wyciszyć się , zaszyć i przemyśleć co dalej, a potem z pieśnią na ustach pognać w życie. Pozdrawiam Aneta
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie jest to żadna uprzejmość: po prostu, podoba mi się, cały. Temat jest bardzo współczesny i powinien spodobać się każdemu młodemu człowiekowi. Jakże często stajemy się takimi wojażerami! Jakże często popadamy w skrajności, zanim nie przebrniemy (o! rymuje się) progu dorosłości. I całkiem elegancka forma. Pozdrawiam.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tolkien to mój ulubiony pisarz, ale wiersza do ulubionych na pewno nie zaliczę; chlapiesz zamiast tętnić, pozdrawiam, agnieszka
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oyey, mam nadzieję, że to, że nie wiesz, nie spowoduje, że ucierpi Twoja wielkość ;) nie przyczepiłeś się do treści, więc chyba nie jest źle ;) Aneto, po prostu dzięki :) (podwójnie!) Sewerynie, wiesz więcej niż ja, dobrze to ująłeś :) czydziestek, rozmaliłeś mnie tym komentarzem, nawet nie myślałem o Władcy, żadna myśl mnie z tym nie wiązała gdy to pisałem, miłe to co napisałeś i zaskakujące zarazem :) Agnieszko, cuż, w porównaniu z Tolkienem nie mogłem wypaść dla Ciebie dobrze, popędziłaś za czydziestkiem w ślepy zaułek według mnie, nie gniewaj się, ale troszkę się zawiodłem, aczkolwiek zgadzam się, że wiersz chlapie :) Pozdrowionka dla Wszytkich Kai Fist
Rekomendowane odpowiedzi