Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 nie boje się miłości uwielbiam ją bo pomaga zrozumieć uśmiech i płacz nie boje się miłości będę ją kraść tym którzy jej nie rozumieją nie boje się miłości bo jest jak baśń która zawsze ze złem wygrywa nie boje się jej bo jest światłem które noce upiększa nie boje się gdyż nauczyła mnie zrozumieć to co w sercu się tli. 5
Nata_Kruk Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku... niech żyje miłość.. :)
Berenika97 Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 @Waldemar_Talar_TalarJa również nie boję się miłości! :)))) nie boję się miłości gdy świat się chwieje to ona przypomina po co się żyje
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie - niech nas cieszy - dziękuje za czytanie - Pzdr.niedzielnie. Witam - miłość ma cieszyć nie smucić - ona światłem naszej codzienności - Pzdr.serdecznie. @huzarc - dzięki - 2
Rekomendowane odpowiedzi