Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2025 @Berenika97Bo chyba nocą jest najciszej, nic nie rozprasza. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 12 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2025 @Alicja_WysockaOjej, jakie to miłe! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest cicho o ile wszyscy śpią. Nie mogę narzekać, bo moi panowie są grzeczni i zajmują się sobą doskonale. :))) Dziękuję za pyszną kawę! 1
viola arvensis Opublikowano 12 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2025 (edytowane) @Alicja_Wysocka z bezsenności rodzą się dobre wiersze. Jak ten tutaj np. Mam tak jak Ty i @Berenika97 - tez głównie nocna twórczyni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 12 Listopada 2025 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2025 @Natuskaa, @Waldemar_Talar_Talar, dziękuję :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli nic dziwnego w tym nie ma :) Pewnie mają wszystko czego im trzeba :) 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 13 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2025 @Alicja_Wysocka Nie spodziewałem się zakończenia. Bywało, że w środku nocy brałem telefon i zapisywałem w nim wiersze, bo mnie w jakiś sposób natchnienie obudziło. Później dogorywałem rano, ale warto było. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2025 @Wędrowiec.1984 Chyba wszyscy tak mamy, dziękuję i pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2025 @Alicja_Wysocka... Ala.. spryciula... czytam i już widzę buźkę dzieciątka, a tu na koniec.. bezsenność...:) Cieplutko o niej i.. ja nie narzekam, nie tulę jej, śpię dobrze. Tobie także życzę spokojnych, przespanych nocy. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2025 @Nata_Kruk, dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi