Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 9 Listopada Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Listopada po deszczu witać się z łąką zbierać polne kwiaty i jaśmin moje małe cuda do bukietów pływające w filiżance herbaty wracać do domu pąków peonii jak tańcząca kapłanka rytuał 14
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Listopada Zgłoś Opublikowano 9 Listopada @tie-breakAle Viola ma już ogrzewanie, to nigdy nie wiadomo, może ma w doniczce i w domu kwitnie, Oj Viola, Ty to jesteś figlarka :) 1
violetta Opublikowano 10 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada @Alicja_Wysocka jaśmin kwitnie w ciepłych krajach:) tęsknię do tego, kwiatowych zapachów :)
wierszyki Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Opublikowano 10 Listopada Rytuał z rumiankiem: - pod prysznic - w piżamkę :-) I jeszcze wewnętrznie: łagodnie, bezpiecznie. Pzdr :-) 2
violetta Opublikowano 10 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada @wierszyki takie prowadzę życie:) dziękuję serdecznie i pozdrawiam:) 2
Rafael Marius Opublikowano 11 Listopada Zgłoś Opublikowano 11 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiosną zapachniało. Jak dożyjemy to poczujemy. 1
violetta Opublikowano 11 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada @Rafael Marius tak, do wiosny jeszcze trochę. Szybko minie i będziemy szczęśliwi. Wiosna, lato daje mi większą radość.
Tectosmith Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada @violetta Delikatny, zmysłowy szkic. Czuć w nim zapach i dotyk chwili. Pozdrawiam serdecznie. 1
violetta Opublikowano 12 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada @Tectosmith dziękuję i pozdrawiam gorąco:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiadomo mnie też. 1
violetta Opublikowano 12 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada @Rafael Marius teraz zimą wykorzystuje czas na dom:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będziesz miała jeszcze ładniej o ile to tylko możliwe. 1
violetta Opublikowano 12 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada @Rafael Marius ja nie mam nic ładnego, wszystko się sypie ze ścian, z sufitów:) czuję się jak w starym pałacu:) raczej tak będę mieszkać:) nie przywiązuje do tego wagi, wolę słuchać o Bogu. 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mnie zaskoczyłaś. Myślałem że u Ciebie wszystko super urządzone. Ale Ty jesteś ładna i pogodna to wystarczy by nadać miejscu wdzięku i uroku. 1
violetta Opublikowano 12 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada @Rafael Marius taka ładna jak dom:) bez przesady, mam już swoje lata. Ja tylko latam dziury i dbam o czystość. Do ubóstwa się można przyzwyczaić. Ja mam tylko pensyjkę, z tego nic wiele nie zrobię, a mam swoje zachcianki. 1
violetta Opublikowano 12 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Nie wiem co to znaczy dobrze urządzone, mam wszystko co potrzebuję, jest milutkie i to mi wystarcza, dla mnie jest fajnie urządzone i dobrze się w tym odnajduję:) komuś może się to nie podobać. Mam mało potrzeb, jestem samowystarczalna:) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Opublikowano 12 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie że można. Ważne żeby w sercu było na bogato.
Rekomendowane odpowiedzi