Rrr Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 dane nam słowo nad wyraz znacznieje przez nas. przez ciebie. i o mnie i z tobą. o każde z pytań po/przez dopełnienie: co daje? i komu? pewność nam, mnogo. staje się wszystkim, już nie przypuszczeniem i jedynie dla nas i w nieprzeszłości. by - będzie nadal, lecz jako marzenie i gramasłowne i tyczne miłości. 3
FaLcorN Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 Raczej Roma, skróciła się do R. 1
Omagamoga Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 słownikowo można by rzec udowodnij że nie jesteś robotem 1
Rrr Opublikowano 10 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @violetta dzięki :) @FaLcorN @huzarc@huzarc dzięki :) @Omagamoga jak pokażesz mi jakieś zdjęcia, to wybiorę, na których są rowerzyści :) 3
Omagamoga Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Rrr testuje AI od dwoch dni sprawdzam do czego sie nada , napewno nie napisał by robot takiego wiersza bez kilku kilkudziesieciu korekt ale było by to mozliwe po przeszkoleniu go na przyklad moimi wierszami . dlatego mnie bardzo zaintrygował twój wiersz , jest bardzo dobry i w mojej tematyce głębokiego przekazu. czy na zdjęciu po lewej jest rowerzysta ? 1
Rrr Opublikowano 10 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Omagamoga ja nie używam AI do pisania, mam jakiś tam swój styl i jest mi z nim na tyle dobrze, że nic innego nie kombinuję :) Ale wiem, że ono samo w sobie ciekawi i fajnie sprawdzić to co ma nam do zaoferowania. Oby był :) 1
Omagamoga Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Rrr ja do pisania wierszy też nie , do tłómaczeń i analizy języków i słów. czasem mi sie wiersz napisze w ciągu z natchnieniem ale częściej to mam spisane związki słów wyrażenia ciekawe na wielu kartkach czasem sobie leżą tygodniami , dziś z czterech kartek spisałem moje mazgroły na jedną teraz musze to poukładać w całość może jeden może dwa wiersze , sie okaże . "iskrzę słowa zaiste"
Tectosmith Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CZŁOWIEKU! U zwykłe!!! AI to narzędzie. jakość tekstu zawsze zależy od autora – nie od algorytmu. Cienki jesteś.
Omagamoga Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tradycyjnie jak przed stu laty dla pamięci słowa przodków
Tectosmith Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @OmagamogaNie mój drogi. To po prostu ignorancja.
Omagamoga Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Tectosmith nie będę tu się nad tym rozwodził w internecie masz informacje oraz date reformy , cos mi się zdaje że jakoś z wojną razem . a pozatym prosto i jasno "tło" przez stulecia było tłómaczenie i ja tak to zachowam . i będę przypominał , celowe działanie nie jest ignorancją. a jak pisze smsy to tez jest celowe dzialanie , po to zeby cos uswiadomic tym co sa zdolni to pojac . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ty tez nie wygladasz najlepiej
Tectosmith Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @OmagamogaDzisiaj się czepiam. Wybacz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j proszę. Sam mam problemy z ortografią a za czepialstwo ponownie przepraszam :-) 1
Omagamoga Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 @Tectosmith jedyne co lubię z autokorekcji to bezliku żartów i memów 1
Rekomendowane odpowiedzi