Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 5 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) niejeden raz łączyłem kropki w nieskończoność aż w końcu wpadłem na pomysł by pójść z rozumem do serca Edytowane 29 Listopada 2025 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 10
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) @Radosław Rozum i serce są jakby niedaleko od siebie, ale potrafią prowadzić wieczne dyskusje. I czytałam kiedyś, że skoro rozum mieszka nad sercem, to znaczy, że powinien wziąć nad nim górę, ale odwrotnie też bywa :) Edytowane 5 Listopada 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Radosław Opublikowano 5 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @Alicja_Wysocka Dziękuję za Twoje spostrzeżenie Alicjo. Może to "w końcu" w innym świetle stawia całą sprawę. 1
Kwiatuszek Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @Radosław Bardzo prawdziwe. A tak za każdym kolejnym razem łączymy kropki. Ładnie. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @Radosław i wtedy serce otworzyło drzwi — rozum się uśmiechnął: „więcej tak mów mi.”
FaLcorN Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jak szukać grzybów na pustyni. Wiersz zanurzony w myśli. Krótko, treściwie, pozdrawiam!
Radosław Opublikowano 5 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @FaLcorN Myślisz, że serce nie ma nic wartościowego dodania ? 1
FaLcorN Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @Radosław Ma i to wiele, Serce najlepszym drogowskazem. Wiele razy byłem po pachy w pokrzywach, ale finalnie in plus mi to wyszło. Jest to jednak inna droga poznania, z rozumem nie ma nic wspólnego. 1
Radosław Opublikowano 6 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2025 @FaLcorN A mądrość serca ? 1
FaLcorN Opublikowano 6 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2025 @Radosław Bardziej wiara i nadzieja. Serce prowadzi, rozum generuje wnioski.
Radosław Opublikowano 6 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2025 @Kwiatuszek Dziękuję. pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @Radosław "w końcu", czyli jakby ciut za późno? :) 1
Radosław Opublikowano 7 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @jan_komułzykant można też to tak interpretować, ale niekoniecznie. 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale podobnie jak w kolejce, kiedy pytają, czy jesteśmy "ostatni" ;)
Rekomendowane odpowiedzi