kall Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 codzienność to nie-zwyczajna rozmowa z kobietą słowa wirują nad stołem przeważnie kawę popija uśmiechem bez konkretnych przykładów- jak milczenia unikać dokładności poplamiony obrus spogląda zadziwionyty naprawdę potrafisz uwierzyć sukienka uszyta z abstrakcji a gdy zrozumiesz spłoszona własnym spojrzeniem ucieka tak nagle - w pół zdania * * * żadnym talentem czytanie poezji życie ogląda się wspak
Joanna Borzęcka Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wchłonęłam ... pięknie wszedł we mnie . Pozdrawiam
kall Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Asieńko - dziękuję za wizytę. i miłe słowo na dobranoc ;) pozdrawiam sennie Kalina
Skandynawska Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 taki delikatny..ładnie.. serdeczne pozdrowienia
Agnes Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żadnym talentem czytanie poezji życie ogląda się wspak ? wiem, że moje uwagi są lakoniczne i nieuzasadnione, czysto subiektywne, ale to z braku czasu, może coś skorzystasz, ale nie musisz:) dobrze się bawiłam Twoim wierszem, bo się podoba:) kłaniam się a
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Podoba mi się, choć możnaby go skrócić. pozdrawiam /Arek
kall Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 skandynawska, arku, agnes - dziękuję za wizytę. a teraz po kolei ;) skrócić pewnie, że można - ale czy wtedy ta rozmowa nie będzie zbyt dosłowna :) teraz zaczęłam się zastanawiać Agnes nad zmianą w drugiej strofie - może naprawdę do popijania zagonić słowa... sukienka z abstrakcji, oczywiście. myślnik się zaraz pojawi. w ostatniej zwrotce chciałam zwrócić uwagę na tę inność, której dowodzę w całym wierszu. dlatego wspak jest wyenterowane... jak się podoba po zmianach? :) pozdrawiam k.
Paulettta Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 wszystko śliczne aż tchu brak, końcóweczki nauczyłam się na pamięć, genialna sentencja, pozdrowienia
kall Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie. ale sympatycznie jest przeczytać taki komentarz :) pozdrawiam k.
Michał Ziemiak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja uważam, że to jest dobry i pożądnie zbudowany wiersz. Sprawa pokazana od jednej strony, solidne wyczerpanie wątków i skojarzeń, wymowny język. Jak na temat wiersza to przekaz niczego nie traci - jest OK! POZDRAWIAM!
kall Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 a jak na temat wizyty to dziękuję ;) pozdrawiam kall
Leila Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak ładnie!!!!!! bardzo na tak :)
kall Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 dziękuję bardzo Leilo. naprawde dziękuję ;) pozdrawiam k.
Rekomendowane odpowiedzi