Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic z tego
nie chcę wiedzie ile dziur ma słońce
głębszy sens zamiera na przystanku
jakiś czas - miedziany splot

po co to
liście dawno zasuszone oddechem
nieodnalezione pocałunki
miejsce wyryte – dom

wychłostany sezam na wargach przymierza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 @Poet Ka @Alicja_Wysocka   Dziękuję Wam!
    • @violettaano wyszło, dziękuję Ci. @Berenika97może być, dziękuję za komentarz. @Robert Witold Gorzkowski @Poet Ka @Leszek Piotr Laskowski Dziękuję Wam!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ale wcelowałaś, ja się zgadzam :)
    • ,, Idźcie i nauczajcie  wszystkie narody ,, Mt 28    przyroda my odwieczny cykl stworzenia  w czystej postaci    nic nie  powstaje z nicości    aby rozumieć  trzeba znać źródło  z którego wytrysnęło życie    idźcie i nauczajcie  powołani do życia    pokarmem przykład słowa  złe  jak z fest foodu   Jezus wstąpił do wieczności  przez śmierć   pokazał … drogę  idźcie i nauczajcie    Jezu ufam Tobie    5.2026 andrew  Niedziela, dzień Pański  Wniebowstąpienie Jezusa   
    • Link do piosenki:       Gniewam się – bez przyczyny Może byłoby lepiej , gdybym nie kochał tej dziewczyny   Martwię się o jej zdrowie Gdybym chociaż wiedział, że to nie problem w głowie   Drżę o jej wrażliwe serce Gdzie ktoś się wkradł, a może dwóch ma tam miejsce?   Więc jestem zazdrosny To dobrze – znaczy kocham, choć problem nieznośny   I z jej szczęścia się cieszę Jeśli jest, to w swoim sercu – na łańcuszku je zawieszę   Cóż, czasami o niej myślę Częściej nawet – choć listu z wyznaniem nie wyślę   Długo o niej marzę Na więcej – nie wiem czy się kiedyś odważę   A czy choć trochę kocha? Myślę, że bardzo – i nocą z tęsknoty szlocha   Byłoby łatwiej, gdyby sama Przyznała – że jest we mnie zakochana
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...