Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 24 Października 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 (edytowane) Figura nie - nie o Kasi ten wierszyk - choć dykcji jej pozazdroszczę a może by kurs - ekspresik pstrokatem jesieni zapłacę zerknę kwadratem przez okno nim krople w romby się zmienią oczopląs w koronach klonów liści się trójkąt skweru mkną ponad dachem szarości w kółka i walce splątane a mnie szkicują bąbelki w schłodzonym z lekka szampanie październik, 2025 Edytowane 7 Listopada 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 11
Annna2 Opublikowano 24 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 @Nata_Kruk no te bąbelki- cudo 1
Berenika97 Opublikowano 24 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 @Nata_KrukFajne! Kurs? Proszę bardzo! Dykcja w kwadratach, romby na języku, trójkąty w gardle – będziesz tańczyć wersem jak Kasia z płatkiem, choć ja wolę bąbelki, co w szkle się plączą. 1
Amber Opublikowano 24 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 @Nata_Kruk Geometria wiersza nadaje całości zabawny charakter:) 1
Starzec Opublikowano 24 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 @Nata_KrukSuper, no nie powiem, że te bąbelki nie kuszą, ale do mnie akurat bardziej przemówiła druga strofa :) Żeby nie było, super cały wiersz:) Pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2025 (edytowane) @Annna2.... :) @Berenika97... fajny komentarz... :) bąbaleki czaaasem dobre. @Amber... i o tą zabawność mi chodziło... :) strasznie dużo smutaśnych na orgu. @Starzec... a kuszą, kuszą.. niejednego (chyba)... :) dzięki za.. bardziej i za.. całość. Bardzo Wam dziękuję za zostawione słowa. Ślę pozdrowienie. Edytowane 26 Października 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 4
Nata_Kruk Opublikowano 30 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński... ślę pozdrowienie, w podziękowaniu. 1
Tectosmith Opublikowano 5 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2025 @Nata_Kruk Fajne, jak ta gra figur i kształtów nakłada się na jesienny obraz — czuć tu zabawę słowem i kolorem. Pozdrawiam serdecznie. 2
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 6 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2025 @Nata_Kruk szczególnie puenta przypadła mi do gustu. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 Fajna figura, ale sią mi jednak do niej jakoś nie pasuje. O, tutaj: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 (edytowane) @Tectosmith... ładnie napisany post, dziękuję bardzo za słowa. @Robert Witold Gorzkowski.. cieszę się, że właśnie ona... :) @Wiesław J.K.... dzięki za lampkę szampanika... :) @Sylwester_Lasota... Sylwek, dziękuję za.. czujność.. :) tom napisała..:)) ale ja potrafię namieszać w pisowni. Panowie... ślę pozdrowienie, dzięki. @Leszczym... @Kamil Olszówka... także dziękuję za zajrzenie. Edytowane 7 Listopada 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi