Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 21 Października Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Października (edytowane) Porwała mnie jeśeń porwały wiatry Do knajpy w tle słysząc psów ujadanie Gdzie tania wóda i sprośne żarty Mają umilić wszystkim poranek Tu jedni piją od lat ten sam toasat Ale mnie w kącie pochłania wiersz We wszystkich tutaj jest inny obraz We wszystkich podobny sens Obok latarnie w których gasły zorze Stoją cierpliwie czekając swej warty Nim sny się wysypią niedokończone I w ślepych uliczek wpełzną katarakty Edytowane 14 Listopada przez Moondog (wyświetl historię edycji) 12
Rafael Marius Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @Moondog Jestem abstynentem i nie bywam w takich miejscach, ale wierzę na słowo.
viola arvensis Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @Moondog taki jakby wyrywek z życia poety, co to zabłądził a może celowo trafił tam gdzie trafił i... Widzi wiecej, czuje mocniej i przekłada na strofy. Bardzo ładnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witalisa Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października @Moondog – poetycko kombinuje ten w kącie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Moondog Opublikowano 21 Października Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października @Rafael Marius mi nie jest to obce ale jak ktoś już napisał "że łączą się ludzie według tej specyfiki ktoś lubi zapalić ktoś wciągnąć ktoś więcej wypić" @violetta dla wielu @viola arvensis bardzo dzięki @Witalisa jak zwykle dzięki też 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października @Moondog bardzo ujmujący wiersz. Przez postać poety moja interpretacja zahaczyła o gwiazdy.
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października @Moondog Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Karczmiane przypowieści Jana Onufrego Zagłoby :)
Moondog Opublikowano 28 Października Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października @Robert Witold Gorzkowski można i tak to interpretować Pozdrawiam @Wiesław J.K. Dobre :) 1
Rekomendowane odpowiedzi