Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @wierszyki :) dziękuję ślad.
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Starzec, dziękuję
jan_komułzykant Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @Alicja_Wysocka Masz i piękną duszę i nieprawdopodobną wrażliwość Alu :) Serdeczności Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 13 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 @jan_komułzykantOj, nie mów tak do mnie, bo urosną mi piórka i odfrunę :) Dziękuję - patrzysz życzliwym sercem i okiem, to też jest cudne. 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 24 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2025 @Alicja_Wysocka tak, a wspomnienia przewracają kartki myśl niepodrobienia. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski Dzięki Robercie, mam chwilowe problemy z komputerem
Rekomendowane odpowiedzi