Berenika97 Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @viola arvensis Przepiękny wiersz, aż brak mi słów, ale ... Nie wypiszę się z jesieni, złotem liści wciąż się cieszę, wiatr mi śpiewa wśród gałęzi, deszcz poetą jest — mówię szczerze! 1
viola arvensis Opublikowano 5 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @Berenika97 Dziekuje. Tak trzymaj Moja Droga Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Starzec Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 @viola arvensisKażdy ma inne doznania ( z tą jesienią ). Ja już się dawno wypisałem, ale nie wiem jakim cudem Ona co roku przychodzi ? :) Pozdrawiam:) 1
viola arvensis Opublikowano 6 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 @Starzec dokladnie tak to dziala Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciepłego, miłego poniedziałku życzę
Nata_Kruk Opublikowano 6 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to, jw. oraz cala treść, może być dobrym momentem, chwilą na 'odrodzenie się', właśnie w jesiennej aurze. 1
viola arvensis Opublikowano 6 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 @Roma dokladnie, z szaro- burości warto się wypisać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczności ślę. @Nata_Kruk no wlasnie, każda metoda i pora jest na to odpowiednia. Pozdrowienia
M_arianne Opublikowano 6 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) @viola arvensis Co prawda ja muszę jednak poczekać do wiosny, ponieważ nie dam rady przeoczyć jesieni, ale podoba mi się przekorna lekkość utworu, i niepoddawanie się autorki skutkom jesiennej aury. Edytowane 6 Października 2025 przez _Maryanne_ (wyświetl historię edycji) 1
viola arvensis Opublikowano 6 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 @_Maryanne_ dziekuję. Jakoś trzeba kombinować z tą jesienią, żeby nie popaść w totalną melancholię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
sisy89 Opublikowano 6 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 Ooo nie widziałam, że można :)) W sumie taką barwną i pogodną jesień to lubię :) Wiersz bardzo mi się podoba, pozdrawiam serdecznie :) 1
viola arvensis Opublikowano 6 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 @sisy89 chyba nie można ale pomarzyć wolno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i w poezji wszystko dozwolone, na szczęście Serdeczności
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 A to tak można? :) Pozdrawiam. 1
viola arvensis Opublikowano 10 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 @Sylwester_Lasota powiadają, że nie da rady lecz ja jestem zgoła odmiennego zdania :) Pozdrowienia słoneczne ślę.
Rekomendowane odpowiedzi