Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 (edytowane) Czego mi Panie w losie dostarczysz co przełknąć w „gorzkiej” pigułce nie zdołam to pobłogosław i daj mi otwarcie na wieczność w sercu w miłości schowam. Nie chciałem by wybrzmiało patetycznie, ale jednak to moja natura przepraszam Edytowane 2 Października 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 9
Annna2 Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski O, znów Ciebie czytam. Pięknie
Marek.zak1 Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 Tego Ci życzę Robercie. Czasami przychodzi potrzeba na napisanie czegoś takiego, może w ramach autorefleksji, czy oczyszczenia. Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Marek.zak1 Tak Marku czekam tej emerytury może wtedy będę miał więcej czasu na to co kocham:))
Leszczym Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski Bardzo ładne i zgrabne podziękowania :)
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Leszczym dziękuję 1
Migrena Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski Robercie. Brakuje tutaj Twoich świetnych, filozoficznych i głębokich wierszy. Brakuje Twoich soczystych komentarzy. Brakuje Ciebie. Wracaj !!! 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Migrena Kurczę, tęsknię za portalem, ale śpię nawet przed kompem, muszę skończyć projekt a terminy gonią. 1
Berenika97 Opublikowano 2 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Robert Witold Gorzkowski To piękny i głęboki wiersz o pokorze wobec losu i duchowej dojrzałości. Dobrze Cię znowu czytać. :)
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2025 @Berenika97 dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi