Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 zachód słońca pełnia księżyca zaćmienie burza po niej tęcza dom pełen miłości zapach porannej kawy i uśmiech bliskiej osoby cóż jeszcze trzeba by poczuć spełnienie by nie żałować tego co było co jest by na końcu drogi być szczęśliwym nie płakać tylko życiu się ukłonić 4
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 @Waldemar_Talar_Talar Kowalska na ploteczkach u sąsiadki: – mmm jaka wyborna kawa – Mąż przywiózł ją z Brazylii! – Naprawdę? I nie wystygła? ---------------- Przychodzi para do knajpki i zostawia płaszcze w szatni – Na jeden numerek? – pyta szatniarz – Nie, na kawę – odpowiada facet Waldemarze sorki, mam dzisiaj głupawkę, pozdrawiam :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego głupawkę godzinny przedpołudniowe, wchodzę do kawiarki (spotkanie biznesowe) prawie pusto zostawiam płaszcz w szatni a pani patrzy na mnie i pytająco: Numerek? spojrzałem gdym był trochę młodszy - oboje się roześmialiśmy 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 @Jacek_Suchowicz Klient w restauracji pyta kelnera:- ile kosztuje kawa? -15 zł – A dolewka? – za darmo -To ja poproszę dolewkę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Alicjo - mi się podoba owa głupawka - miło że byłaś - dziękuje - Pzdr.uśmiechem. @Jacek_Suchowicz - @Berenika97 - miło że byliście - dzięki - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @huzarc - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi