Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Moondog Opublikowano 1 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 (edytowane) Od dziś przechodzę na ścisłą dietę Tylko słowa mięsiste spożywam A na dodatek nawet nie pieprzę Kiedy szept działa jak afrodyzjak Minimalizm wyzwala wyobraźnię Więc słucham piosenek o wolności Nim świat mnie znowu okradnie Bo docenia gdy zazdrości Edytowane 11 Października 2025 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 10
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Leszczym to prawda podzielam słowo! 1
Manek Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 A to "sporzywam" to specjalnie tak, albo jest to literówka??? 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Moondog... spoŻyłam wiersz... smaczny.
MIROSŁAW C. Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Moondog Nieźle pojechane...:)
Berenika97 Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Moondog Świetny wiersz, który łączy metaforykę kulinarną z refleksją nad sztuką. Wybierasz słowa tylko najważniejsze. I spożywaj je! W Twoim wierszu jest pozornie lekka forma i jednocześnie głębia przesłania - używasz potocznego języka do wyrażenia uniwersalnych dylematów twórczych.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2025 @Moondog podoba się, rzeczywiście w sposób prosty przekazane myśli; Tylko słowa mięsiste spożywam A na dodatek nawet nie pieprzę jeszcze pieprzyć mięsiste słowa - przesada świat mnie znowu okradnie Bo docenia gdy zazdrości prawda często spotykana :))
Moondog Opublikowano 2 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 (edytowane) @Annna2 dziękuję @Manek u mnie to często się zdarza dzięki @Nata_Kruk zatem miło mi@Berenika97 wnikliwa analiza nic dodać nic ująć @MIROSŁAW C. A zrobiłem to niechcący :) @Jacek_Suchowicz dzięki miło że się zgadzasz Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2025 przez Moondog (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi