Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Sierpnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Pewien chłop ze Starej Gadki wciąz tworzył nowe zagadki. Choć bywały dobre, stanowiły problem rozwiązań rzadkie przypadki. Edytowane 12 Września przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 8
Nata_Kruk Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajny Limer_'Łyk'... :) Sylwek, drugi wers można by poprawić.... tworzył ciągle "new" zagadki.. niechby sobie siedziało jedno ang. słówko. Co Ty na to... hę.. ? Edytowane 30 Sierpnia przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Annna2 Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia @Sylwester_Lasota fajny- fajna gra słowna
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówisz i masz. Poprawiony. Co Ty na to, Nato? :)
Nata_Kruk Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia Co ja na to... wg mnie, lepiej... :)
Gizel-la Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia (edytowane) Sprytna szamanka ze Starej Gadki odmładzała skutecznie sfrustrowane mężatki i to samo wciąż gadała "jak pięknie odmłodniałaś !" starych zaklęć to był efekt i nowej pomadki fajny limeryk! A ja - znów wywołana do odpowiedzi - nie mogłam nie skomentować tekstu, zwłaszcza po dzisiejszych odwiedzinach Szamanki w Starej Gadce :)))) Edytowane 31 Sierpnia przez Gizel-la (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi