Leszczym Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Podobno on widział że coś że ktoś że gdyby że zatem więc tę podobno wiedzę ulokował w podobno wiersz rzekomy ciut ciut – oj tam oj tam niewidomy jak wszystkie oczy tego świata i niesłyszący jak wszystkie uszy na ziemi odpowiedź ubrał w opowieść zawarł tam ważką ważną info informację black blagę rozniosła się jak rozpłomieniony viral wyszło jak nie wyszło zwał jak nazywał - Amor Armour - Warszawa – Stegny, 28.08.2025r. 5
Rafael Marius Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @Leszczym Ciekawe i kreatywnie napisane. Masz wiele pomysłów. 1
Berenika97 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @Leszczym Rzekomy sens w rzekomej ripoście, szept, co stał się głośnym echem. Wyszło jak wyszło. Reszta jest szumem. :)))) 1
Leszczym Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @TylkoJestemOna Dziękuję za komentarz i pozdrawiam Poetkę :) @Rafael Marius A dziękuję, na razie codziennie coś skrobnę. @Berenika97 No chyba coś w ten deseń :) 2
Migrena Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @Leszczym Tak mi głupio przyszedl do głowy tekst : "ktokolwiek lub kto bądź wie cokolwiek lub co bądź". Nie pamiętam kto to napisał. Ale tak mi się jakoś zrymowało z Twoim tekstem. Jeżeli fatalnie - wybacz :) 1
Leszczym Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @Migrena Spoko, fajny rym. Coś w ten deseń zresztą. 1
Leszczym Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @TylkoJestemOna Ja natomiast to ogólnie jestem informator zdaje się, często, najczęściej nieumyślny zresztą, w zamiarze co najwyżej ewentualnym. No takie buty niestety :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 tu literaci i literatki pomysłów mnóstwo na każdy wiersz wiec mnie zatrzymał pomysł nierzadki do literatki do pełna lej zdrowie :)) 1
Leszczym Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz Nie do pełna nie, ale 4 piwa jeszcze nikomu nie zaszkodziły przy dobrej muzyce :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @Leszczym literatka - mała szklaneczka do wódeczki 25 ml albo 50 ml :))) 1
Leszczym Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz O patrz, nie wiedziałem nawet :) @TylkoJestemOna Pleciuch tak, informator nie :) Taki zamiar, a w życiu wychodzi wiadomo jak wychodzi, a mianowicie tak, że wychodzi tak jak chce otoczenie. Chce Ciebie pleciugą będziesz pleciugą, chce informatorem, będziesz informatorem. Jesteś małomówna, nie bój się rozgadają i Ciebie. Nawet poetą zostaniesz i możliwe nawet, że niezłym. Coś ich w wypowiedzi zaciekawi, pociągną temat, coś będzie co nie chcą usłyszeć, a dużo mają rzeczy, których nie chcą usłyszeć, podejrzanie dużo, szybciutko temat zmienią lub urwą rozmowę. @TylkoJestemOna To tak jak na przesłuchaniu w sądzie, mówisz co mecenasi i sąd chce usłyszeć, no chyba że jesteś politykiem albo dozorcą budynku :))
Leszczym Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2025 @TylkoJestemOna To działa tylko wtedy - ta reguła - gdy nie masz się do czego przyznawać. A każdy i nawet każda ma się do czego przyznać. No są różne zasady i jedną z nich jest podobno możliwa odmowa składania zeznań :)) Ale to tylko w teorii.
Rekomendowane odpowiedzi