JWF Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 stare modrzewie wyglądają tak młodo u podnóża gór 6
Berenika97 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @JWFNo i to jest super haiku, od razu przypomniały mi się Tatry w orogenezie - różnica w wieku .... "himalajska" :) pozdrawiam :)
Annna2 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @JWF modrzew wyjątkowy jest- jako jedyny zrzuca igły
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 @JWF... w tle góry, modrzewie.. pięknie.
wierszyki Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Kosodrzewinka jest taka na wieki maluteńka, ale czy u podnóża gór?
JWF Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 (edytowane) @Berenika97 Mi też się przypomniały, z nich zaczerpnąłem natchnienie :) Dziękuję :) @Annna2 Nawet nie wiedziałem, dziękuję :) @Nata_Kruk Dziękuję :) @wierszyki Kosodrzewina zwykle rośnie trochę wyżej, dziękuję :) @infelia Dziękuję :) Edytowane 28 Sierpnia 2025 przez JWF (wyświetl historię edycji) 2
wierszyki Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, ale trochę wyżej niż u podnóża, ale nie wiem o jakie góry chodzi, może rzeczywiście.. Tak mi się jakoś ten obraz kosodrzewiny nasunął, może dlatego, że modrzewie to moje ulubione mięciutkie "puchatki" pzdr 2
Rekomendowane odpowiedzi