Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Pewna panna A, poliamoryczna z natury, a monogamiczna z przekonań zapoznała pewnego kawalera B, bezamorycznego z natury, a poliamorycznego z przekonań i wyszedł im całkiem spory AB galimatias. Nie wdając się zbytnio w szczegóły ich związku, oraz idąc na prozatorskie skróty, albowiem prosili mnie o zachowanie prywatności, zresztą nawet oboje, w ich burzliwie nieburzliwym związku bywało różnie, oj, bardzo różnie. Ich razem działało na wyobraźnię oraz stanowiło jeden wielki agresywno – defensywny kompromis bezkompromisowości. Warszawa – Stegny, 26.08.2025r. Inspiracja - Poeta Rafael Marius (poezja.org). Edytowane 26 Sierpnia przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 4
Rafael Marius Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słyszę tu echo naszej ostatniej pogawędki. Osoby poliamoryczne mogą teoretycznie też żyć w monogamicznych związkach, czego ja jestem przykładem podobnie jak panna A. 1
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Rafael Marius Czekaj Rafał, słówka określniki muszę poprawić bo mi się błąd wkradł :) 1
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @TylkoJestemOna Są takie panny A, które wolą nie przygarniać, ale to inna jest historia na inną opowieść :)) Wszystko dosłownie wszystko możesz podkraść z mojej twórczości :))
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @TylkoJestemOna Tak, to prawda, nawet nie przeczytasz tego wszystkiego :)) Amorfia jak amorfizm ekstra pojęcie, wybitnie artystyczne :))
Berenika97 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Leszczym Ha! Panna A i kawaler B to chyba dowód na to, że miłość to jednak nie tylko chemia, ale też... alchemia. A co do "agresywno-defensywnego kompromisu bezkompromisowości" – muszę to zapisać! To idealne określenie na kłótnię o to, kto ma rację, kiedy żadna strona nie ma zamiaru ustąpić. A potem nauczę się to szybko wymawiać - może mi się przyda. :)))) 1
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) @Berenika97 To ogólnie są mi rzadziej już praktykowane czary :))) A jak zwrot się udał, no to cieszę się niezmiernie :)) @Berenika97 Słuchaj, może mi się uda nawet jakiś związek uratować :))) Yupi!!!! Edytowane 26 Sierpnia przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Berenika97 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @LeszczymRatuj! Z całego serca Ci tego życzę!!! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Berenika97 No nie wiem, nie wiem, wiesz przekora się włącza :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia A Ty, jak jak przystoi na pana C - amorfię wysmażyłeś. 1
Leszczym Opublikowano 27 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Alicja_Wysocka Ba, nawet sam samodzielnie to zrobiłem :) Wiesz, metodą prób i błędów :)
Annna2 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Leszczym fajne w Twoim stylu- zagmatwianie fajne 1
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ,,, to warte zapamiętania... :)... Leszczym. 1
Leszczym Opublikowano 27 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @TylkoJestemOna No co ja mam powiedzieć - erotyk !! @Nata_Kruk Świetnie, cieszę się :) 1
Rekomendowane odpowiedzi