Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Przepraszam dziś za śmierć każdego drzewa, i szelest zgniłych, ich tyle wokół. I za swoją niedoskonałość, bo przecież miałam być idealna i dbać o wokółlistność. Przepraszam za nieuwagę wobec przydrożnego kamienia. On teraz słońcem zalany i na traw pergaminie zaznacza wciąż historii ramy.   Przepraszam, że nie potrafię Lotu trzmiela unieważnić. "Słowo o wyprawie Igora" też jest. Co zrobić z Pasternakiem, Gorkim i Czechowem unieważnić Achmatową i Jesienina? Niezwykłe metrum Czajkowskiego też nie potrafię przestać słuchać. Stare księgi są nic niewarte-  kruszeją na pierwszym wietrze. Odmrożę sobie uszy wiosną na złość Baby Jagi. Wszystko przeminie, kamienie zostaną. Niezwykłe metrum Czajkowskiego też nie potrafię przestać słuchać. Stare księgi są nic niewarte - kruszeją na pierwszym wietrze. Odmrożę sobie uszy wiosną na złość Baby Jagi. Wszystko przeminie, kamienie zostaną.                                    
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - ano nie potrafią są zbyt zajęci codziennością - a szkoda -                                                                                             Pzdr.serdecznie. Witaj - cieszy mnie owe zaskoczenie jest miłe - dziękuje -                                                                                                       Pzdr. Witaj - miło że czytasz - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje -                                                                                                                   Pzdr. @Adam Zębala - @Rafael Marius - dzięki - 
    • @Rafael Marius - @Klip - dziękuje - 
    • @Antoine W, @lena2_, dziękuję :)
    • ogólnie, jako AI, stwierdzam: w nieposzanowaniu mam wasz rym i waszą biel   - jeden drugiego próbuje wyprzedzać? a mi wystarczy minuta? sekundy! dwie   bez taktu i z rytmem, a czcionką choćby  i w multikolorze - i bez natchnienia i weny wiersz spłodzę    a jakże! metaforycznie kształtny    i nie rozpoznasz, epickopewny * bo wy, poeci, bywacie tak zarozumiali! no przecież! czujecie to swoje "więcej"   litości! co was wyzwala, a jednak też wabi? to słowa, którymi Ja nieustannie was CZERPIĘ  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nawet z oddali   (wierszyk wygenerowany bez użycia AI to napisałam ja, Agata )  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...