Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Berenika97 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zatrzymaj teraz przewijanie, Kliknij w moje powiadomienie, Wyślij mi link do prawdy o sobie, Tam gdzie nie ma hejtu i spamu. Bądź zawsze dostępny, Bo czułość nie znika, lecz krąży jak światło w zapętlonej sieci. Zapisz mnie w pamięci, Pozostać chcę w chmurze. Wtedy cała reszta Przestaje się liczyć. Miłość - To nasze połączenie. Miłość - To nasze przekierowanie. do ... prawdziwego życia 15
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 dlaczego chcesz być w chmurze nie lepiej u mnie w kompie foldery połączymy i to nas razem złaczy będziemy figle płatać portale blokować i tylko się sobą cieszyć a potem zresetować :)) 1
Marek.zak1 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Bardzo oryginalne połączenie technik i narzędzi wirtualnych z życiem, tu z miłością. Na marginesie, czasami trudno w ferworze walki o lepsze jutro zatrzymać to przewijanie i być zawsze dostępnym. Jak by tu powiedzieć, powrót po wygranej bitwie lepiej rokuje, także miłości:). Pozdrawiam 2
Berenika97 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz Chmurka mnie unosi, lekka i bezpieczna, tam każda twoja myśl – bardzo szybka, wieczna. Wystarczy kliknięcie, a już jestem blisko, nie szukaj folderów – to trochę za nisko. Bo w chmurze mnie znajdziesz o każdej godzinie, gdy komp się zawiesi, ja przecież nie zginę. Bardzo dziękuję! :)) @Marek.zak1Dziękuję! Taki eksperymencik, ukłon dla mojego programisty. :))) Pozdrawiam. ps. książka zamówiona. :) 1
violetta Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Nie ma nic piękniejszego niż miłość:) 1
Annna2 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Berenika97 - taki dzisiejszy świat- internetowy. Wirtualni przyjaciele, miłości zapisane w chmurze. Bardzo mi się podoba. 1
Migrena Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @Berenika97 Bereniko. Tęsnota za autentycznością w cyfrowym świecie. Czułość i miłość są niezmienne i trwałe, nawet w świecie pełnym zmiennych i ulotnych informacji. Bo przecież życie nasze to: bliscy, ziemia, chmury i zieleń. A nie pixele, androidy i starlinki na niebie. Pięknie piszesz Bereniko :) 1
Berenika97 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @violettaBardzo dziękuję! Oczywiście, że tak. Ależ z Ciebie pozytywna kobietka! :))) Pozdrawiam. @Annna2Bardzo dziękuję! I pewnie już nic tego nie zmieni, a raczej się będzie pogłębiało. Pozdrawiam :)))) @MigrenaBardzo dziękuję! Technologia tak "pędzi",że już teraz niektórzy ludzie nie zauważają np. zmian pór roku. Pozdrawiam. :)) @TylkoJestemOna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @UtratabezStraty@Rafael Marius@JWF@Wiesław J.K.@Andrzej P. Zajączkowski Serdeczne podziękowania! 2
wierszyki Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zawsze dostępnosc to taki też internetowy ideał jak stacje paliw czy sklepy całodobowe. Wiersz o nierealnych wymaganiach, choć brzmią bardzo zach3cająco. To własnie ten internetowy ideał próbuje zabrać człowiekowi cierpliwość poczucie pewności spokój i docenianie chwil. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @wierszykiBardzo dziękuję! Masz rację, jeżeli chodzi o dzisiejsze oczekiwania. Ale można na ten wiersz spojrzeć inaczej, nie tak dosłownie. Pozdrawiam. @infelia@StarzecBardzo dziękuję!
Nata_Kruk Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Berenika97... zgadzam się bezsprzecznie z puentą wiersza. To.. miłość.. winna łączyć.. mosty.. pomiędzy.. wówczas zaczyna kiełkować prawdziwe życie. "reszta" treści gra się z końcówką. Edytowane 24 Sierpnia 2025 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Berenika97 Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @Nata_KrukBardzo dziękuję! A ja zgadzam się z Toba. :))
Berenika97 Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2025 @viola arvensisBardzo dziękuję! :)
Rekomendowane odpowiedzi