stanislawa zak Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 wchodzi w mroczność - przestraszona cicho w labirynt zgorzkniałości - zalękniona nieco z motylami w gardle - zrywa pąk odwagi paprocią zakwitł w oknie niepewności
blady paznokieć Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jakos do mnie nie przemawia, drazni mnie taki uklad wersow. pozdrawiam ciepło
Vera_Ikon Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Najbardziej końcówka. Co do reszty, to nie wiem czy nie byłoby ciekawiej nieco okroic :) Ale lepiej poczekaj na komenty mądrzejszych :) pozdr
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 "w mroczną czeluść" - jakies takie tandente to jak dla mnie "złowrogiego oddechu" - jak wyzej do labiryntu prześladowców poszukiwaczy czakramów życia - zalękniona nieco "z oczami strachu" - to tez jakies takie oklepane
stanislawa zak Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 strach przed przyszłością jest stary jak świat i oklepany, zrobiłam tak specjalnie, no ale jeśli uważacie ze żle, wycofuję!paproć jest symbolem marzeń , zakwitłych raz i nic poza tym,
Vera_Ikon Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 No... zdecydowanie lepiej. Ja chyba ostatnio, Stasiu, zrobiłam się oszczędna w wymowie. Może dlatego jestem za "cięciami". Za kilka dni uciekam... Ty wiesz gdzie. Pwenie kiedy wrócę znów mi się gust zmieni :) Przenoś wierszydło! pozdr bezsenne :)
stanislawa zak Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 vero! powodzenia!dobrze,,że posłuchałam cię teraz też mi się podoba chc jeszcze popracuję leniweieję ostatnio idę na łatwiznę, a tu się nie da,jak znajdę wiersz o Jasiu za granicą to go ci prześle z dedykacją! pozdr, barrrdzo cieplusio!
Rekomendowane odpowiedzi