Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Światowy Dzień Optymisty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wiesław J.K. Wszystkim tym, którzy dzisiaj obchodzą urodziny lub imieniny, życzę wszystkiego najlepszego w życiu! 1
Annna2 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Wiesław J.K. O! To mnie się podoba. Wszystkiego dobrego.
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Annna2Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem, że ustanowiono taki dzień. Dzisiaj mój rodzony brat obchodzi urodziny z którym wiele lat temu nasz kontakt się urwał. Szperając w internecie w poszukiwaniu jakiś informacji o nim natrafiłem na wiadomość, że to właśnie w dzień jego urodzin obchodzony jest Światowy Dzień Optymisty, może to nie przypadek, a znak. Pozdrawiam serdecznie! Wszystkiego dobrego! :-))))) 1
Annna2 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Wiesław J.K. no też nie wiedziałam- ale teraz wiem od Ciebie Dzięki 1
Berenika97 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Wiesław J.K.Dołączam się do życzeń. A wszyskim optymistom życzę, aby Wasze okulary wciąż miały ten sam odcień różu, a rzeczywistość zawsze starała się do nich dopasować! :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Berenika97 Proszę bardzo! @Berenika97 Fajnie! Tylko nie za bardzo różowo, bo to będzie oślepiać swoim różanym blaskiem. ;-))))))))
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Wiesiek.. nawet nie wiedziałam, że jest taki dzień. Dobrze być optymistą, choć obecne czasy dość często ten optymizm burzą. Ale łapmy go.. każdego dnia i nie wypuszczajmy z rąk i z głowy.
Wiechu J. K. Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam więc w gronie tych co nie wiedzieli o tym. ;-) 1
Rekomendowane odpowiedzi