Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) zaczerwienił się pośród różanych liści dojrzały owoc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Sierpnia przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) pełnię słodyczy niczym kobiece piersi dała ci klapsa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Sierpnia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia @Sylwester_Lasota To jest owoc dzikiej róży, Trzeba wydłubać z niej wszystkie pestki i zrobić konfitury, bardzo smaczne. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja jem je na surowo. Też smaczne.
Alicja_Wysocka Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia @Sylwester_Lasota Wiem, też lubię, ale uważaj na te maluśkie pesteczki, wbijają się w śluzówkę i bardzo drażnią. Na surowo to mega bomba witaminowa C. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie.
Berenika97 Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia @Sylwester_LasotaSympatyczne haiku. A dzikie róże mam na obrzeżach ogrodu - moja babcia robiła z nich dżemy. Były pyszne! 1
Rekomendowane odpowiedzi