Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 modlitwa i cisza w kącie... na dnie jakby spokojniej, głębiej zejść nie sposób, nieustannie tonę. wspinam się w dół, na orlich skrzydłach w niedostępne niebiosa lecę wciąż lecę. 13
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2025 i właśnie teraz lecisz w górę zaś na niebiosa przyjdzie pora walczyć o siebie z samym sobą doza zaparcia w tobie spora :)) 1
Ewelina Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz zawsze można na Ciebie liczyć :)) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Annna2 Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Ewelina jeszcze się nie żegnaj, jeszcze nie! 1
Ewelina Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Annna2 taki nastrój... Ale wszystko mija, zmienia się.
FaLcorN Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Ewelina Humory kobiety, o matko i o rety. Miło znów Cię widzieć/czytać, pozdrawiam! 1
Ewelina Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @FaLcorN nie takie straszne, tylko zamienne odrobinę:) Pozdrawiam:) 1
FaLcorN Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @Ewelina PS. A bo ja tam wiem? Nie dane mi doświadczyć w ramach ekstremalnej rozrywki. 1
Ewelina Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2025 @FaLcorN Można się przyzwyczaić:) Choć nie zawsze bywa to łatwe:) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @EwelinaWitam! Powiem tak, zakładając, że nasza ziemia jest globem, to lecąc i lecąc ostatecznie dolecimy do tego samego miejsca. Pozdrawiam serdecznie! :-))) 2
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Wiesław J.K. nie wiem czy to pozytywna perspektywa :) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina Na błędach się uczymy! :-) 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Wiesław J.K. najlepiej żeby na cudzych:)) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina Aha, to prawda! Dobrze, bardzo dobrze myślisz Ewelino! :) 1
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2025 @Ewelina Piękna, symboliczna miniatura. Podoba mi się odwrócenie kierunków - to wspinanie się w dół i orle skrzydła prowadzące w niedostępne niebiosa. Subtelny, spokojny obraz wewnętrznego spadania. Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2025 @Tectosmith bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest mi wręcz niezręcznie czytać takie recenzje na temat mojego skromnego pisania Pozdrawiam serdecznie 1
Tectosmith Opublikowano 3 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2025 @Ewelina Nie doceniasz siebie. Ja zawsze z przyjemnością wracam do Twoich wierszy. Możesz tak nie uważać, ale naprawdę są głębokie. Pozdrawiam raz jeszcze :-) 1
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2025 @Tectosmith staram się nic nie uważać na temat własnych wierszy. Po prostu piszę najlepiej jak umiem. Bardzo Ci dziękuję za przychylność Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi