Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Esy floresy tańczące po ścianie oraz trele morele słyszane z dworu, wczesnym rankiem zwabiły mnie na taras zmuszając do uśmiechu i wyciągnięcia rąk do kogoś , kto siedząc w wiklinowym fotelu tulił filiżankę z kawą patrząc z żalem tam gdzie powoli znikała noc . Widząc to powiedziałem - nie smuć się proszę miła gdy dzień się zmęczy i pójdzie spać ona wróci i otuli swą powłoką pod którą nasze ciała znowu zakosztują najpiękniejszej że wszystkich gier we wszystkich istniejących światach. 6
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, pierwsza zwrotka, jak nie Twoja - biorę :)
Annna2 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar tytuł jest piękny, a Ty bardzo miły
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Alicjo - moja moja - stare dzieje - wiersz z archiwum - - miło że czytasz - dziękuje - Pzdr.uśmiechem. Witaj - dzięki za miły komentarz - Pzdr.serdecznie. @Rafael Marius - dziękuje - 1
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Piękny wiersz. Próba skosztowania innej stylistyki i zamiana tradycyjnego mentorstwa w intymną, czułą opowieść to bardzo dobry kierunek. Imiesłowów 'patrząc', 'siedząc', 'zmuszając', 'widząc' sporo, może przekształć to jakoś.
violetta Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar oryginalnie jak na Ciebie:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - pomyślę co z tymi fantami o których wspomniałeś zrobić - Pzdr. Witam - cieszy mnie owa oryginalność - dzięki - Pzdr.serdecznie. @JWF - dzięki - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @JWF - dzięki - @Berenika97 - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi