Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) z pustą kieszenią wyruszył w świat droga mu weną obok szedł wiatr z pustym plecakiem wolno wędruje wolność mu znakiem mgła łąki maluje jutrem się nie martwi dziś jego sterem widzi kamień porośnięty mchem klęka przed nim szuka minionego dodaje mu sił historia jego nie martwi kieszeń ani pusty plecak zasypia ze snem czując jego smak o świcie się budzi rosą twarz myje ulubioną nuci radości nie kryje Edytowane 11 Sierpnia przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Strofa nr 1, Strofa nr 2, Strofa nr 6 MISTRZOSTWO KULI ZIEMSKIEJ! Ale chochlik tam coś napsuł: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś się nie martwi. Przed nim klęka. Adieu.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - faktycznie kulawo wyszło tu i tam - poprawiłem - dzięki za przeczytanie - Pzdr.serdecznie. Edytowane 11 Sierpnia przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Stracony Opublikowano 11 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Ten wiersz jest jak diament. Wymaga bardzo dobrej recytacji i może trochę szlifu. Bardzo dobry, lekki ale z głębokim przesłaniem. Inaczej go zrozumie uczeń na wakacjach, inaczej ktoś zagoniony życiem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za komentarz - cieszy mnie - Pzdr. @violetta - uśmiechem ci dziękuje - 1
Natuskaa Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolność mu znakiem... jaki rewolucyjny wers, coś dla mnie :) Piękny jest. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Fajna podróż.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że się podoba - Pzdr. 1
Berenika97 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Świetna ta ballada:) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszę się że świetna - dzięki - Pzdr.zadowoleniem. 1
Rekomendowane odpowiedzi