Stracony Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 (edytowane) kochałem ją pierwszą miłością ona mnie drugą Edytowane 4 Sierpnia 2025 przez Stracony (wyświetl historię edycji) 2
Stracony Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @Berenika97 wzajemnie dziękuję. Tak myślę, czy nie lepiej brzmiałoby: "kochałem ją pierwszą miłością ona mnie drugą" Ostatnio porządkuję swoje uczucia, próbuję zrozumieć... Dotarłem do mojej pierwszej miłości, ale okazuje się, że tak było jak napisałem :( a na dokładkę, moja pierwsza miłość, po licznych przejściach, jest teraz ze swoją pierwszą. No kurna... 1
Berenika97 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @StraconyDruga wersja jest bardziej "miękka", podoba mi się. 1
Stracony Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie zmieniam i dziękuję :)
Berenika97 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @StraconyAle może tylko mnie :) Każdy ma swój indywidualny gust, najważniejszy jesteś Ty - Autor.
Stracony Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Daj spokój, komercja jest. Trza pisać co się sprzedaje :) Weź van Gogha. Mógł malować chałtury to by coś sprzedał :) No i Twoja opinia przeważyła. Było głosowanie. 1 głos za, i jeden się wstrzymał. 1
Leszczym Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @Stracony Bardzo mi się podoba to spostrzeżenie i jest bardzo prawdziwe, życiowe w sposób nawet dalej idący niż to się powszechnie uważa :)) 1
Stracony Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @Leszczym Tak, bo to z życia własnego :( Fajnie, że zajrzałeś. ps. Wersja wybrana przez @Berenika97. Widać kobiety mają rozeznanie ( oczywiście żartuję Bereniko) :) 2
Berenika97 Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @StraconyŻartuj sobie do woli! Lubię ludzi z poczuciem humoru. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam! 1
Rekomendowane odpowiedzi