-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez acatiiia · Opublikowano
Kilka dni w jasny punkt Obracam łóżko W przód W tył Głowa słucha Wszystkich zdarzeń Mówi kiedy ja nie potrafię Idę po korytarzu Pełnym katastroficznych słów Rzucam okiem na zmęczone twarze Podłoga schodzi po ukosie Jakby chciała mnie przewrócić -
Przez Poezja to życie · Opublikowano
Ty nowa I stary świat A barwy Czarno białe I melodia Wciąż tej samej piosenki Gra tak długo Jak stary jest ten świat -
Przez 23. · Opublikowano
Zdrapuję ean-y paznokciem który coraz mniej jest mną. Nie znam cyfr końcowych, żeby jeszcze wyróżnić się. Mijam między wódką a jutrem aż spadnę za regał bez ceny, gdy półki przestaną być puste — kogo dziś obchodzą daty? Nie byłem na urodzinach, takich nie wręcza się ludziom i tylko jej uśmiech kreskowy ubiera mnie w plastik co święta. A jeśli wyrzuci opakowanie utracę gwarancję powrotu. W domu są takie miejsca co kurzą się w ciszy. -
Przez Corleone 11 · Opublikowano
@Kwiatuszek Żuczek jest atożsamy z robaczkiem, prawda? Popraw "czółki" na "czułki" (dwunasta linijka). Pozdrawiam serdecznie. -
Przez Corleone 11 · Opublikowano
@Lidia Maria Concertina Lidio: skoro powyższy tekst jest wierszem, to czy dział prozy jest dlań przestrzenią? ZostawiamZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
za poczytaniową przyjemność. Pozdrawiam serdecznie.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne