Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 Ja też chciałbym się rozstać z brzuszkiem, co się przyspawał. Nie odstępuje na krok i wszędzie ze mną chadza. Wyrabiam różne rzeczy, wypijam wszelkie zioła, a on sterczy i sterczy i jeszcze o żarcie woła. Już się wezmę za ciebie myślę stojąc przed lustrem; pościć najwyższa pora i nosić brzucho puste. Od rana do wieczora tylko woda i woda; ognista - to zła pora moralna - chyba szkoda. Kciuki za mnie trzymajcie, mam w sobie dużo chęci i jak tak dalej pójdzie, to może zostanę świętym. 12
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz oczywiście solidarność musi być, choć u mnie to raczej kwestie zdrowotne. 1
Stracony Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz Tytuł wywołał pewne obawy... Co do brzuszka , to powtarzam sobie, że masa już jest i czas na rzeźbę. Jednak cały czas jeszcze realizuję punkt pierwszy :) Kciuki trzymam :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 @Romadzięki :)00 @Straconydzięki za kciuki:))))) 1
Marek.zak1 Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 Lepszego sposobu nie ma, zaciśnij zęby i wytrzymaj. Pozdrawiam 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 (edytowane) @Jacek_Suchowicz mówią że jak w brzuszku pusto wtedy w głowie groch z kapustą trzeba myśleć kiedy zjadasz że w rozumek się odkłada :) Edytowane 27 Lipca 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Gosława Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 A wiesz że ja schudłam w ubiegłym roku 50kg I też co nieco mi się zmniejszyło Ale.. To wróci cholera coś czuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Berenika97 Opublikowano 27 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz Lecz może w tym tkwi tajemna siła, że każda fałdka coś przypomina: o cieście, wakacjach, leniwym dniu 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Marek.zak1 głodówka - ma chyba zbawienne działanie oczyszcza organizm - serducho nie stanie wątroba pracuje i filtrują nerki i ponoć z człowieka zło uchodzi wszelkie @Alicja_Wysocka że w rozumek problem mały człowiek myśli szybko spala za to w żyłach chorestelor i tętnica jest za mała ;))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Gosława oj wraca wraca aż nogi bolą to się nazywa efektem jojo ale jak się pilnujesz nie wróci dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a potem jest mała gratka gdy chłop się gubi w faudkach :))) 1
lena2_ Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 (edytowane) he he fajne:) By nie stracić swojej jaźni, czas się z brzuszkiem zaprzyjaźnić" Edytowane 28 Lipca 2025 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 1
Migrena Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz Z humorem i brzuchem na froncie -- lekko się czyta, ciężko się nie uśmiechnąć. Czysta, pogodna autoironia! Brawo. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da rady bo przeszkadza kiedy biegnę zaraz dyszę i choruję co tu gadać na przypadłość mą lustrzycę :)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz... Jacku napisałeś świetny tekst do kabaretowej piosenki i.. nie tylko... :) Powiadają, kochanego ciała nigdy za wiele.. ;) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 @Nata_Krukdzięki - na piosenkę za mało trzeba uzupełnić:)))) @Migrenaach ten front dobrze że nie afront chociaż kto wie - jest uciążliwy :)))) 1
Rekomendowane odpowiedzi