Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 nie musisz nic mówić ani szeptać Nie musisz od rana po kuchni dreptać wystarczy że obok usiądziesz swe spracowane dłonie ku moim wyciągniesz że swym uśmiechem poranną kawę osłodzisz przecież miłość to nie słowa i czyny Nie trzeba wdrapywać się na wyżyny wystarczy zwykły mały gest który równie jak ona ciepły i miły jest nie musisz nic mówić ani szeptać kochanie ona i tak do końca z nami zostanie 3
Berenika97 Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_TalarSympatyczny wiersz, piękna miłość. Chociaż jako kobieta, lubię też słyszeć te słowa o kochaniu. Sama nie muszę szeptać, ale czasami lubię to robić. :) Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar O tym wiersz wspomniałam, byłam, czytałam i widziałam pracę :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że sympatyczny - dziękuje - Pzdr.serdecznie. Witam - miła Alicjo - możem owe rymy nie z górnej półki - ale to stary wiersz z archiwum - dziś raczej nie piszę rymowanych - miło że czytasz - dziękuje - Pzdr.zadowoleniem. @T.O - @Rafael Marius - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi