Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 "... i to by było na tyle" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @jan_komułzykant Faktycznie :)) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Gerber bo to skarb - się nie da :) @Alicja_Wysocka i bezapelacyjnie :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Witaj - oglądałem - mecz bez emocji - Iga zagrała koncertowo - super - Pzdr. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie dygał nerw w bicepsie przy każdym serwie. Wynika z tego, że masz Waldku stalowe nerwy :) Pozdrowienia Powiem po góralsku: Hej! ;) No popatrz, a ja myślałem, że to tylko konik i na pewno nie garbusek ;) Pozdrawiam. @Rafael Marius @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @jan_komułzykant dlaczego ciągle ta sama osoba, niech inni też wygrywają:) każdemu się należy:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @violetta ale 'kazdemu według potrzeb' już bylo, teraz trzeba zapracować, jeśli brak talentu, a Idze chyba go nie brak :) 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @jan_komułzykant zawzięta, powinna dać szansę innym wygrać. Sport powinien być przyjemnością i partnerstwem. Jestem za takim sportem, a nie za talentem czy popularnością. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @violettaNo nie, sport, to rywalizacja, walka i siódme poty. Wiem coś o tym. I całe szczęście, że nie ma tu miejsca na 'poprawności' ;))) PS Takie rzeczy można by było, być może, zastosować np. u dzieci, powiedzmy ciutek leniwych, czyli dać się pokonać, by je zachęcić właśnie do rywalizacji. 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @jan_komułzykant rywalizacja to nierówna walka, każdy ma inne życie, może dojść do tego zmęczenie, ból, trapienie itd. powiem tak, powinno być więcej empatii i słuchania w grze.
iwonaroma Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta ale pieprzysz violka. Przecież ostatnio sporo przegrywała
violetta Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @iwonaroma mam prawo do swojego punktu widzenia i umiem się zachować, nie przeklinać.
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @iwonaromaczyli kibicujesz (jak wiesz, że przegrywała :) Dzięki 1
iwonaroma Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant bardzo jej kibicuję :) bo nie tylko świetna sportsmenka ale też wartościowy człowiek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno jest zachować swoje wartości w świecie ostrej rywalizacji i ogromnych pieniędzy, a ona to potrafi. 2
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko prawda, poza tym skromność i klasa. 2
Starzec Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @jan_komułzykantPozamiatała i tyle :) 2
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Wiesław J.K.Faktycznie! Słuchałem relacji na żywo w komputerze i nie spodziewałem się, że Iga tak szybko sobie poradzi w tym finałowym meczu Wimbledonu. Cieszy serce, że mamy taką mistrzynię. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi