Leszczym Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 (edytowane) Dzisiaj w ten ładny, choć uporczywy zewnętrznościami, aczkolwiek upojny marzeniem wieczór podsyciłem nieco moje jej nienasycenie w sobie. I ją to nawet ucieszyło z lekka, zatem jest jeszcze możliwe, że ta A jednak mnie jeszcze trochę lubi. Miłość nasza jest w dalszym ciągu odważna i nie lęka jej obopólna obojętność. Jeszcze nam daleko do nieuroczego niebezpieczeństwem pytania kochać, czy nienawidzić. Niestety od tego pytania potrafi się tutaj niekiedy całkiem dużo niefajnego niemiłością rozpocząć. Nasze podobno dwa serca jeszcze nie zagasły w wyzbytej poetyki prozie przyciężkawej codzienności i trudów wszelakich okoliczności, które bywają realnymi zbójami reala. A może to tylko wymówka? Ale nawet jeśli to zaledwie wymówka, to jednak lepiej mieć takową niż jej nie mieć wcale a wcale. Warszawa – Stegny, 09.07.2025r. Edytowane 9 Lipca 2025 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 7
Annna2 Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym ciekawe to. A real bywa zbujem okrutnym- tak 1
wierszyki Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Trochę może gdyby mój kot potrafił mówić, to by było coś takiego właśnie. Jak mu daję coś smacznego do zjedzenia, o rany, ale on potrafi patrzeć! Miłego dnia :-) 1
Leszczym Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Annna2 Zbójem ;)) @Hiala Możesz mieć dużo racji niestety :) @wierszyki Ach te koty, wspaniałe zwierzęta i też czasem mam wrażenie takie, że mój kot, to znaczy moich rodziców, patrzy tak jakoś na mnie z nieco głębszym niżby się wydawało zrozumieniem :)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym ... ten fragmencik 'chwycił mnie za myśli'... :) po dłuuugiej przerwie w czytaniu. 1
Leszczym Opublikowano 10 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @Nata_Kruk Super. Miło mi, że więc do mnie zajrzałaś z tym swoim oczytanym czytelnictwem :) 1
Starzec Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @LeszczymOgnisko należy podsycać. Pozdrawiam:) 2
Leszczym Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 @Starzec Tak, ale chyba nie zrobić z tego wielkiego pożaru na całą okolicę :) Również pozdrawiam. 1
Starzec Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 @LeszczymA dlaczego nie, może to zaraźliwe :) 1
Leszczym Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Starzec W sumie masz trochę racji, dzieje się jest o czym wiersz machnąć :) 1
Starzec Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @LeszczymMasz luz, który podziwiam, ale nie machaj na oślep ( żeby nie było, to nie krytyka) :)) tak mi się machanie skojarzyło:) 1
Leszczym Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @Starzec Hej, ten luz to taki pozorowany bym powiedział, a machać na oślep może nie warto, ale i na to są różne opinie :) Patrz chociażby Zatoichi ;) 1
Starzec Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale wówczas należy mieć wszystkie zmysły bardzo wyostrzone :) 1
Leszczym Opublikowano 14 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 @Starzec Jak działasz na oślep one mogą być mega wypracowane, np. intuicja, słuch, czucie i tym podobne :) 1
Leszczym Opublikowano 15 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2025 @Starzec Ja akurat - i tu się przyznaję - dużo rzeczy robię na chybił trafił. Taki człowiek. Całe moje "ukulturalnianie" jest trochę właśnie takie ://
Rekomendowane odpowiedzi