Berenika97 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 Chcę być twoją samotną wyspą, schronieniem przed sztormem. Latarnią dającą światło, gdy mrok zabiera nadzieje. Chcę być przypływem niosącym ukojenie i być dotykiem fal gładzących ostre krawędzie wspomnień. Chcę być kolorem twoich źrenic, abyś mnie nie zagubił. Jesteś mi potrzebny, aby moje stopy, odciśnięte na piasku nie były samotne. 7
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 Witam - być dotykiem fal gładzących ostre krawędzie wspomnień. - super - wiersz na tak - Pzdr.zadowoleniem.
Annna2 Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 @Berenika97 anafora kojąca prawie- ale nie- aż krzyczy. I coś drga w sercu- porusza
viola arvensis Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 @Berenika97 zdecydowanie jest tak jak zapowiadałam - uświetniasz ten portal swoim pisaniem :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 (edytowane) kiedy zostaniesz moją wyspą nie będzie ona już samotna marzenia będziesz spełniać wszystkie i świat na nowo dasz mi poznać ja się rozpłynę w twoim sercu cudownym się radując biciem a z czasem spowszednieje miejsce zszarzeje kolorowe życie czy sił nam starczy by odnowić odnaleźć siebie po raz drugi proszę odezwij się choć słowem że może uda się powtórzyć ... :))) Edytowane 8 Lipca 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Berenika97 Opublikowano 8 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. @Annna2Bardzo dziękuję za tak miły komentarz. Pozdrawiam. @viola arvensisBardzo dziękuję! Jestem zakłopotana taką miłą opinią. Pozdrawiam. @Jacek_SuchowiczBardzo dziękuję! gdy zostanę twoją wyspą będę przyjmować wszystkie sztormy nie każdy dzień przynosi słońce lecz każdy mogę spędzić z tobą kolory pewnie zbledną z czasem lecz życia sens nie znajdziesz w barwach lecz w dłoniach które wciąż trzymamy chcę być twym portem nie uwięzią, nowym lądem nie mielizną @lena2_ @FaLcorN Bardzo dziękuję za serduszka. 1
Rekomendowane odpowiedzi