Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 1 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 (edytowane) łapałam się w życiu wielu słów własnych i cudzych długa lista odkąd złapałam się za głowę zaczynam wreszcie łapać dystans Edytowane 1 Lipca 2025 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 8
Wędrowiec.1984 Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @lena2_ Wiersz w zasadzie sam siebie komentuje. Super, naprawdę mi się podoba. 1
Dagna Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @lena2_ … głowę. Słusznie, bo żadne cudze mądrości nie ustalą naszych osobistych granic, które pozwolą wiernie trwać względem przekonań, systemu wartości i będą naszym szańcem w konfrontacjach z ( nierzadko) pazernym życiem… pozdr. 2
andreas Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @lena2_Żeby powiedzieć, że ta miniaturka jest złotą myślą, to za mało. Jest co najmniej platynową albo diamentową,chociaż diament to już nie metal, ale szlachetny węgiel. Pozdrawiam. 1
Berenika97 Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @lena2_Świetny wiersz - wywołał uśmiech i refleksję nad codziennością. No i subtelna autoironia - super! 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 fajne od dzisiaj czyny radzę dostrzec własne i cudze znaleźć motyw może zrozumieć i wybaczyć albo się czasem zauroczyć :))) 1
FaLcorN Opublikowano 2 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2025 @lena2_ Z dystansu mi daleko, do serc, spojrzeń, gestów. Z dystansu wolę spojrzeć, na gwiazdy, gdzie szukam sensu. Pozdrawiam! 1
Rekomendowane odpowiedzi