Pedro Salazar Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Co mię kręci? Kobiety, wino i śpiew (oczywiście cudzy) ponadto czytanie i pisanie.
vacker_flickan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 z kobietami i winem to dobrze się trzymać zasady: albo dużo kobiety i mało wina, albo dużo wina i mało kobiety to tak a propos bezpiecznego współżycia:P
vacker_flickan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 mnie alkohol nie robi różnicy w tej kwestii: ja nie mogę nigdy:D
jasiu zły Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, podobno mężczyźni po alkoholu nie mogą (odwrotnie niż kobiety ;p), ale znam wyjątki ;P. Ktoś tu sie Makbeta naczytał :)
vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale kto??
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze 3 minuty pod wodą :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich freediverów ;)
vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 aha — hiperwentylacja ale na dłuższą metę odradzam;)
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hiperwentylacja jest dla słabiutkich (to dla tych, którzy nie potrafią się zrelaksować pod wodą). Ale woda już ciepła, więc niedługo rozpocznę sezon na dobre :D Pozdrawiam serdecznie
vacker_flickan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nie miałem na myśli wody Panie Piotrze
ot i anka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja mam wrażenie że was najbardziej kręci takie pieprzenie o niczym:))) a spoko, poetycko albo prozatorsko też można pieprzyć ( w różnych formach i (pro)pozycjach)) mnie kręci śnieg i deszcz
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieprz nie jest zły... zależy co kto lubi :) PS
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nie miałem na myśli wody Panie Piotrze Bez wody nie ma życia :) Pozdrawiam serdecznie PS. (Wolę na Ty :) )
ot i anka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 czemu to się nie otwiera do ostatniego komentarza?Na głównej stronie Forum dyskusyjnego wystarczy kliknąć na datę komentarza (w rubryce "Ostatni komentarz"). Taki mechanizm.
Samo zło Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 kręci mnie jeszcze szybka jazda samochodem
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale kto?? Sądząc po wypowiedzi, marri huana. Kto nie wierzy niech zobaczy scenę z klucznikiem :) Tyle, że tam chodzi raczej o nadmiar. A tak swoją drogą, to po alkoholu, to niektóre kobiety to dopiero mogą (szkoda tylko, że im wstyd rano)...
Daniel Piaszczyk Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 kręca mnie seksowne intelektualistki piwo lane po ciele kobiety kręcone kobiecymi łapkami machurki amen
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yup, mogę się pod tym podpisać.
Klaudiusz Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa i yeti też pewnie spotkałeś ;D
j.renata Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yup, mogę się pod tym podpisać. ooooo aż mi się w głowie zakręciło rzeczywiście mocno kręcące // mniaaam
Oscar Dziki Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 A mnie kręci empatia. głośna doskonała muzyka. czym glosniejsza, tym lepsza. a w zasadzie, czym glosniej puszczana wpatrywanie sie godzinami w "stwarzanie świata" witkacego rottweilery chodzenie do zoo dobrze serwowane libacje moj rozchwiany emocjonalnie kolega o nazwisku głąb kiedy się wije i próbuje gryźc przechodniów po kostkach długie włosy opadające na mnie zaraz po orgazmie wiedza logika szept bieszczady sny o lataniu jebanie ludzi na forach poetyckich:)
Rekomendowane odpowiedzi