Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 23 Czerwca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 (edytowane) Mój Pomek jest słodki to piesek jest mój nie jakiś lis dziki wilkołak czy zbój. A kiedy się łasi to liże bez przerwy i jemu w szaleństwie nie ścisną się zęby. I skacze i prosi okręca się w pół to tak jak ten jeżyk wiewiórka mój mój. A kiedy zaleziesz Pomkowi za skórę obszczeka odgoni ma taką naturę. A gdy mu coś powiesz nie bardzo miłego to pyszczek odsunie i widzisz brwi jego. Ściągnięte w zadumie a oczy świdrują poszukaj se koleś głupszego w rozumie. Bo nie jest to facet a piękna dziewczynka zastukaj gdy futro ma myte kruszynka. A gdy ją umęczy zabawa wszelaka zasypia na kości lub wręcz na stojaka. Bo oczy otworzy gdy tylko zaszurasz i znowu w zabawę z piłeczką się uda. I cieszyć się będzie i biec w szczyty schody i czekać aż zniesiesz do jej samochodu. A jak by Ci przyszło do głowy pogłaskać to lepiej się walnij przyrządem do ciasta. Edytowane 27 Czerwca 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 8
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 (edytowane) @Robert Witold GorzkowskiPomyślałeś i jest. Czytałam, że chcesz teraz o psach. A co, ma być wciąż o kotach? Jakbym słyszała lekki protest przez tupnięcie nogą :) Ps. One mają śliczne pyszczki i są bardzo wesołe, sąsiadka ma białego, on chce zjeść mnie, a ja jego :) Edytowane 23 Czerwca 2025 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 Ślicznie, widać i czuć, że łączy was uczucie. Szkoda, że bez ilustracji. Pozdrowienia od mojej Sowy.
Dagna Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 … pieski tej rasy wzbudzają zachwyt dzieci, są bardzo popularne :), z tekstu wynika iż są też obdarzone charakterkiem i temperamentem, ( ale rezerwa wobec obcych „ głaskaczy” jest wskazana :), pozdrawiam.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 23 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 @Dagna ten piesek uznaje tylko jednego właściciela, no może dwóch jeżeli dwóch opiekunów się nim zajmowało od małego. Natomiast innych domowników mieszkających razem z nim w jednym domu nie bardzo toleruje, dochodzi nawet do tego że potrafi dziabnąć przez spodnie, a jak bierze jedzenie to chapnie i zwiewa, chowa się za opiekuna to samo jest z gośćmi i dalszą rodziną. Wiem że niektóre Pomki inaczej reagują znam nawet takiego który daje się się pogłaskać na spacerze, ale w większości są zapatrzone w swojego opiekuna i nie odstępują go na krok. Jest bardzo wierny i oddany oczywiście broni swojego opiekuna głośnym ujadaniem. Ma bardzo wrażliwe kości i stawy więc nie bardzo może chodzić po schodach i szybko się meczy na spacerze więc najlepiej czuje się torbie a jeszcze lepiej na rowerze wtedy zastępuje dzwonek. @Alicja_Wysocka Miałem kota w dzieciństwie persa białe gęste i długie futro niebieskie wielkie ślipia nazywał się Jaspis z Diderpool i miał certyfikat aby walczyć w konkursach kocich piękności, niestety jeden z domowników jest uczulony i później już kotka nie było. 1
Dagna Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 @Robert Witold Gorzkowski … :)), urocze! Znam podobne sytuacje z prawdziwym collie w roli głównej, ten z kolei tolerował jedynie panów, braci - ostrząc sobie zęby nawet na karmiące go panie, cóż, wielka uroda wymaga oprawy ekskluzywizmu ;), pozdr.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 23 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 @Marek.zak1 ok. Dziękujemy Sowie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 Witam - lubię psiaki - zwłaszcza ten łagodne - Pzdr.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 23 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję pozdrawiam
Annna2 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2025 @Robert Witold Gorzkowski O rany! Końcówka powala. A że kocham psy- ze mnie jest psiara- więc miód na moje serce 1
andreas Opublikowano 24 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2025 @Robert Witold GorzkowskiA i tak moja skundlona minisznaucerka jest najpiękniejsza... 1
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 24 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2025 @Annna2 dziękuję Aniu
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 24 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2025 @andreas dziękuję każdy piesek jest ładny a najładniejsze są wzięte ze schroniska. 1
Rekomendowane odpowiedzi