Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @.KOBIETA. Warszawa? To drogi dom - ale przecież księżniczka nie płaci. Zwiąż swoją "ofiarę miłości" kredytem, jeśli Ci zależy na trwałości związku...
    • @LessLove   tak naprawdę tylko udaję, że się waham

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

dla zasady nie potępiam poligamii.! W sumie jest inspirująca ! miejski wiem, że powinno być odwrotnie ! ( czas na wiejski - ale ten już mam ) poza tym ….preferuję nonkonformizm!   No cóż….może skończyć się na szałasie ponieważ z tipi …byłaby lekka przesada szałas to jednak szałas
    • @aff Wiadomo, że najzdrowsze jest "zdrowe" jedzenie i najlepiej przygotowane samodzielnie. Czasem jednak lepszy rydz niż nic. Byle brzuszek pełen. Dziękuję i pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Marek.zak1 Też lubię zaglądać do takich restauracji. Jednak nawet tam niekiedy czuć kiedy brakuje włożonego serca. Dziękuję i pozdrawiam:-) @aff My nie mamy, co prawda, baru mlecznego, ale często też serwują dania dnia. I tu akurat można się najeść czasem jak "u mamy".  @LessLove To bardzo fajna koncepcja. I można przy okazji zjeść zupę, którą w dzisiejszych czasach jakoś jada się okazyjnie. Pozdrawiam
    • @Berenika97 Dysocjacja, jako metoda, a jeszcze pewniej "kwantowe powiązanie".
    • @.KOBIETA. Nie potępiam poligamii w twórczości. Będzie ciekawie, to już wiem. Wahasz się, jak możesz - to NIEROMANTYCZNE. Tylko nie zapomnij zaobrączkować swoją zdobycz. Smoki -to męska powinność. Domek wiejski, miejski, letniskową rezydencję... szałas, tipi?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...