stanislawa zak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ukrywa wśród wahań nieposkromione chęci zasupłane w zależność dystansu akwarelę twarzy zmyła rzęsista fontanna zakrzepły smutek wsiąka w zakamarki rozmyła się dokładnie pogubiła w słoności stężała
Samo zło Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 ...my się bawimy w coś innego, ja lubię jak coś szarpie, a tu spokój, może przesadny. mało energii, ale to chyba twój znak firmowy. tak idealnie poukładane, że staje się miejscami monotonne, a w rezultacie ulotne. to nie mój styl, ja potrzebuję ciarek, ale że to małoistotne, więc zostawiam ślad, iż byłam, widziałam nie poruszyło.
stanislawa zak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 samo! już mi ktoś powiedział o belferskiej układności, masz rację, chyba trzeba zmienić na czadowo,hę dzięki że wpadłaś i nie zsolałaś!pa
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dynstansu-literówka spokojnie szalikowcu, do celu, bez pospiechu, ładnie.. pluss
Michał Ziemiak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehehe - tak jak słusznie wskazuje Jay ;-) w wierszu nie widzę żadnej "belferskiej układności" ;-) tylko kawał solidnej poezji. Szczególnie urzekła mnie 1 zwrotka: "zasupłane w zależność dynstansu" >>> świetne Wiersz o smaku malarstwa, delikatny, sugestywny - jak najbardziej się podoba! POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 kochane Chłopaki podbudowaliście mnie a już ...he, he, solidne dzięki z pozdrówkami jaj! faktycznie- dyn.. miało chyba dyndać nie dystansować- dzięki
Rekomendowane odpowiedzi