Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jeśli chodzi o mnie: na nikogo nie głosowałem (nie głosuję odtąd - odkąd zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz), zresztą: dwa razy byłem na Komisji Wyborczej - Wola i Mokotów - nie pozwolili mi głosować, otóż to: nie, to nie! Oni myślą, iż wygrywają, a to jest nieprawdą, jednak: dałem wsparcie panu Grzegorzowi Braunowi i panu Karolowi Nawrockimu - obaj są patriotami, także: uwzględniłem mój interes - ten pierwszy obiecał przeprowadzenie ekshumacji w Jedwabnem - byłoby to epicentrum międzynarodowe i całkowita zmiana dyplomacji geopolitycznej, normalni ludzie wiedzą - w Jedwabnem żydów wymordowali Niemcy i to Niemcy razem z Izraelem winę zrzucili na Polaków, natomiast: ten drugi obiecał nie podpisywać nowelizacji kodeksu postępowania karnego w tak zwanej mowie nienawiści, jeśli pani chce, to: mogę na moim profilu wrzuć parę zdjęć z Włoch - zdjęcia trzymam w albumie, zrobię zdjęcia za pośrednictwem smartfona i wrzucę tutaj, musi mi pani obiecać - polubienia i komentarze - nie będę marnował czasu dla pustej ściany...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jeśli chodzi o mnie: na nikogo nie głosowałem (nie głosuję odtąd - odkąd zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz), zresztą: dwa razy byłem na Komisji Wyborczej - Wola i Mokotów - nie pozwolili mi głosować, otóż to: nie, to nie! Oni myślą, iż wygrywają, a to jest nieprawdą, jednak: dałem wsparcie panu Grzegorzowi Braunowi i panu Karolowi Nawrockimu - obaj są patriotami, także: uwzględniłem mój interes - ten pierwszy obiecał przeprowadzenie ekshumacji w Jedwabnem - byłoby to epicentrum międzynarodowe i całkowita zmiana dyplomacji geopolitycznej, normalni ludzie wiedzą, iż w Jedwabnem żydów wymordowali Niemcy i to Niemcy razem z Izraelem winę zrzucili na Polaków, natomiast: ten drugi obiecał nie podpisywać nowelizacji kodeksu postępowania karnego w tak zwanej mowie nienawiści, jeśli pani chce, to: mogę na moim profilu wrzuć parę zdjęć z Włoch - zdjęcia trzymam w albumie, zrobię zdjęcia za pośrednictwem smartfona i wrzucę tutaj, musi mi pani obiecać - polubienia i komentarze - nie będę marnował czasu dla pustej ściany...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jeśli chodzi o mnie: na nikogo nie głosowałem (nie głosuję odtąd - odkąd zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz), zresztą: dwa razy byłem na Komisji Wyborczej - Wola i Mokotów - nie pozwolili mi głosować, otóż to: nie, to nie! Oni myślą, iż wygrywają, a to jest nieprawdą, jednak: dałem wsparcie panu Grzegorzowi Braunowi i panu Karolowi Nawrockimu - obaj są patriotami, także: uwzględniłem mój interes - ten pierwszy obiecał przeprowadzenie ekshumacji w Jedwabnem - byłoby to epicentrum międzynarodowe i całkowita zmiana dyplomacji geopolitycznej, normalni ludzie wiedzą, iż w Jedwabnem żydów wymordowali Niemcy i to Niemcy razem z Izraelem winę zrzucili na Polaków, natomiast: ten drugi obiecał nie podpisywać nowelizacji kodeksu postępowania karnego w tak zwanej mowie nienawiści, jeśli pani chce, to: mogę na moim profilu wrzuć parę zdjęć z Włoch - zdjęcia trzymam w albumie, zrobię zdjęcia za pośrednictwem smartfona i wrzucę tutaj, musi mi pani obiecać - polubienie i komentarze - nie będę marnował czasu dla pustej ściany...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jeśli chodzi o mnie: na nikogo nie głosowałem (nie głosuję odtąd - kiedy zostałem bezprawnie wyrzucony na warszawską kostkę brukową przez Hannę Gronkiewicz-Waltz), zresztą: dwa razy byłem na Komisji Wyborczej - Wola i Mokotów - nie pozwolili mi głosować, otóż to: nie, to nie! Oni myślą, iż wygrywają, a to jest nieprawdą, jednak: dałem wsparcie panu Grzegorzowi Braunowi i panu Karolowi Nawrockimu - obaj są patriotami, także: uwzględniłem mój interes - ten pierwszy obiecał przeprowadzenie ekshumacji w Jedwabnem - byłoby to epicentrum międzynarodowe i całkowita zmiana dyplomacji geopolitycznej, normalni ludzie wiedzą, iż w Jedwabnem żydów wymordowali Niemcy i to Niemcy razem z Izraelem winę zrzucili na Polaków, natomiast: ten drugi obiecał nie podpisywać nowelizacji kodeksu postępowania karnego w tak zwanej mowie nienawiści, jeśli pani chce, to: mogę na moim profilu wrzuć parę zdjęć z Włoch - zdjęcia trzymam w albumie, zrobię zdjęcia za pośrednictwem smartfona i wrzucę tutaj, musi mi pani obiecać - polubienie i komentarze - nie będę marnował czasu dla pustej ściany...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...