Vera Domini Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Pocałuj mnie raz jeszcze Przywołaj tamtą chwilę zapomnienia Spraw swym dotykiem bym znów znalazła się w naszym wspólnym świecie Opuszkami palców delikatnie mnie rozniecaj Chłodnymi pocałunkami zabierz mnie stąd tam Gdzie tylko Ty i ja i nasze wspólne pożadanie. . .
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Pocałuj mnie raz jeszczePrzywołaj tamtą chwilę zapomnieniaSpraw swym dotykiem bym znów znalazła się w naszym świecieRozniecaj moją niepewność opuszkami delikatnie palcówZabierz kojącymi ustami gdzie tylko Ty i ja i modlitwą pożądanie ------------------ takie na moje oczy fizyczne i wyobrażone...:)
karola karo Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Pocałuj raz jeszcze Przywołaj chwilę zapomnienia dotykiem znów spraw wspólny świat Opuszkami delikatnie rozniecaj pocałunkami zabierz stąd tam Gdzie Ty i ja wspólnym pożądaniem. . wersja do przemyślenia :-) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi