Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 spójrz na mnie nieważne jak to będzie banalne bo czasem tak trzeba zabić coś ostatecznością spojrzeń ukryj się w moim przebaczeniu będzie Ci łatwiej krzycz głośniej tak żeby cały świat się zamknął teraz i w tej ciszy marnej bez skrupułów wyjaw prawdę zrozumiem choćbym miał przy tym upaść nie martw się co najwyżej z krzesła spadnę potem i tak się podniosę i otrzepię z kurzu więc spojrzałaś przesadziłaś bum trzask po chwili wyszłaś a ja leżę samotnie w niedoli krzesło do wymiany i tyłek mnie boli
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 po raz kolejny heheh mój eksperyment :P taki lekki... trochę go zagłębiłem, żebyście się mieli nad czym zastanowić... hehe ale bez przesadyzmu.. w sumie wiersz nieskomplikowany, ale niesie ze sobą radę życiową :P zawartą zresztą w tytule... oceniajcie opieprzajcie :) pzdr wiktor
always born Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 rozumiem że jej wybaczyłeś? o samonaiwności zrozumianej tutaj czytam. przebaczasz bo kochasz ale i tak stwierdzasz że to wyjście bez wyjścia. pozdrawiam
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 heh no wiem, że każdy ma własny mózg i może wszystko na swój sposób rozkimniać... ciekawa ta Twoja interpretacja hehe, ale w rzeczywistości to chodziło mi o coś innego... główna myśl tego wiersza to fakt, że nieczego nie można przeiwdzieć.. chciałem pokazać faceta, któremu się wydaje, że z miłości wybaczy każde przewinienie... i że nic się nie stanie, co najwyżej spadnie z krzesła... i jakież jest jego zdziwienie gdy nie tylko spada z krzesła, ale też je niszczy! nie był przygotowany na taki obrót sprawy :P kobieta przesadziła, a on ma przesrane hehe pzdr wiktor
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ale tak serio czy tak szyderczo ironicznie ?:P pzdr wiktor
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no to heh dzięki w takim razie :P pzdr wiktor ps. a reszta? ujdzie? heh
jasiu zły Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Reszta też fajna, ja bym napisał jakoś z rymami, ale jest ok.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 piszę z rymami to Wam nie pasuje, nie piszę z rymami to też Wam nie pasuje ;P dzięks za koment pzdr wiktor
Ona_Kot Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 za długie i do puenty (pointy ranyrany) jakoś średnio pasujące ja bym wolała zobaczyć ta nie-pogłębioną wersję coś mi mówi, że była lepsza ;) te takie tam o ciszach i wybaczaniu o prawdach i krzykach - jakoś do mnie nie ten teges ;) ale bolący tyłek aż poczułam ;) więc gdzie jest tamta wersja? gdzie ją mogę poczytać? pozdrawiam
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 niestety tylko i wyłącznie w mojej głowie hehe... :) i raczej nie zapowiada się żeby wyszła heh... nie mam teraz do tego głowy heh... ale cieszę się, że chociaż puenta wyszła jak należała heh... no ale w sumie tak miał być w tym wierszu.. najpierw takie podniosłe gadanie o wybaczaniu... jak widać jakiegoś niepoprawnego romantyka, by na końcu zabolała go dupa, bo się chłopak jednak przejechał heh pzdr wiktor
Agnes Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 nie wiem co mają na celu te eksperymenty, bo jeśli schrzanienie wmiarę dobrego tekstu to całkiem nieźle Ci to wychodzi, jak dla mnie za tania i za słaba ta prowokacja... początek dobry, reszta nie dorasta pozdr.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 hehe co człowiek to inny pogląd.. dlatego wziąłem się za eksperymentowanie, bo zaczęła mnie nudzić (często piękna) poezja... poprostu napisałem się tyle wierszy w życiu, tyle się naczytałem, że w końcu postanowiłem z tym skończyć :P wszystko wydało mi się takie samo jakoże na tym forum są ludzie, którzy się znają, postanowiłem umieszczać tu moje nowe spojrzenie... taki mój styl - który jak widać jednym się nie podoba, innym tak... dziękuję za komentarz, bo i takich potrzebujemy! ja nie uważam jednak, że schrzaniłem ten tekst... no ale każdy ma własne zdanie pzdr wiktor :)
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Włala Wiktor:) a teraz moje zdanie - wiersz na plus i przyznaje że ciekawy :P pozdrawiam .
Espena_Sway Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Super - wiem iż nie brzmi to oryginalnie :-) , ale to przychodzi mi do głowy. Ciekawy koncept i przede wszystkim ta Twoja nieszablonowość. Hmm, dodam jeszcze duży + i ... do ulubionych. Pozdrawiam serdecznie Espena Sway
Wiktor Desiczewski Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 dziękuję pięknie obu paniom :P pzdr wiktor
Rekomendowane odpowiedzi