Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 21 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Ja naturalnie jestem wesoła, chociaż nie dane było się cieszyć. Dziś radość sprawia najmniejsza psota,. może ten uśmiech duszę uleczy? Dzisiaj odkrywam co siedzi na dnie i jaka jestem między słowami. W odbiciu lustra poznaję rysy i cieszę życiem (tak między nami), bo nie wiedziałam, że lubię śmiać się (w kulturze lęku - niedozwolone), ale już nie chcę słuchać się innych. Dziś w sobie żyję, mam wolną wolę. 11
lena2_ Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Pogoda ducha pomimo przeciwności, ten wiersz też podnosi na duchu:):) serdecznosci:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @beta_b Pasuje mi do kawy, zatem uśmiechniętego każdego dnia, życzę PL-ce, pozdrawiam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 (edytowane) najwyższa pora dziś trzasnąć drzwiami a wszystkie lęki spadną jak liście uroki życia ubrać słowami śmiać się radować a szczęście przjdzie zaryzykować te kilka złotych jakiś kuponik toto lub euro a gdy się przegra nie myśleć o tym jakaś wygrana cieszy na pewno :))) ps do śniadanka w sam raz Edytowane 21 Maja 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
andreas Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @beta_b Dzień bez uśmiechu to dzień stracony.
Marek.zak1 Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Fajnie, że optymistycznie zaczynasz dzień, bo dawno takich klimatów u Ciebie nie było. Tak trzymaj. Pozdrawiam serdecznie.
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @beta_b Beto i tak trzymaj. Pozdrawiam. :-)))
[email protected] Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @beta_b Od rana hi hi... dziś później michy! Miłego dnia Betinko.
beta_b Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @lena2_ tak, pogoda ducha jest wartością. Doceniam. @Alicja_Wysocka Uśmiechniętego dnia, Alu! @Jacek_Suchowicz Masz rację, niech się dzieje. @andreas długo o tym nie wiedziałam, ale nadrabiam. @Marek.zak1 liczę, że pogoda wróciła na czas dłuższy, ale to tylko pogoda. ;) @Wiesław J.K. Trzymajmy się tej myśli razem. @[email protected] O, jak ładnie. Betinko. Miodzio. Ściskam wszystkich ciepło za słówko pod rymowanką. Dobrego dnia. bb 3
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @beta_b "Trzymajmy się tej myśli razem." - Bo gdy w sercu radość to i umysł się śmieje. Pozdrawiam serdecznie. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - i tak trzymaj - ciesz się i już - Pzdr.
beta_b Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @Waldemar_Talar_Talar będę, z wyboru, choćny się mieli diabli zasmucić. ;) @Naram-sin dziękuję, bez ambicji, ot chwila oddechu. Pozdrawiam! BB
Rekomendowane odpowiedzi