Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 20 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 Romie zanim w śnieniu ciepło-wiosennym szklista zieleń w ciemny szmaragd stężeje i ciepławe migoty półmgielne w żarowrzenność powietrza się zmienią dogoń szczęście i złap je za rękę myślą opleć jak bransoletką 8
Deonix_ Opublikowano 20 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 @Roma Bardzo mi miło, że Ci się podoba :))) Dziękuję serdecznie :)))) Deo @Laura Alszer @Rafael Marius Dziękuję Wam :))) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 co prawda nie mój ogródek ale wiersz zachwycił Pozdrawiam 2
iwonaroma Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpinam się pod Jacka :) Wysublimowane słownictwo ze szczerym przekazem. 1
Gość Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 To poetycko nie zabrzmi, ale patroszysz słowa z imponującą wprawą.
Deonix_ Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 (edytowane) @Jacek_Suchowicz To bardzo mi miło :)))))) Dziękuję Jacku i pozdrawiam również :) Deo @iwonaroma Dziękuję Iwon :) Deo @Naram-sin Ojej :) Bardzo byłam ciekawa Twojej opinii i jestem w szoku, naprawdę :) Cieszę się bardzo, że tak uważasz :) Dziękuję :)))) Deo @violetta Dziękuję Violu :))) Deo Edytowane 21 Maja 2025 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Deonix_ W myślach sprawy układają się łatwiej i szybciej. Pozdrawiam wiosennie. :-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @Deonix_ Aż mi się język zam zawiązał na supeł, wiesz w którym momencie. Ale już wszystko dobrze, serdeczności :)
Dagna Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @Deonix_ …inspirująco, nawet jeśli ciut pachnie przesytem ;)
Deonix_ Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie wiem :) Ale to dobrze, że już dobrze :))) Zawsze miło Cię gościć :)) Serdecznie :) Deo @Wiesław J.K. No, często tak, chociaż myśli brudne i ciemne też bywają. Dziękuję za czytanie i też (jeszcze) wiosennie pozdrawiam :)) Deo @Dagna To miło, że inspirująco :))) Dziękuję za wizytę :) Deo 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj :) 1
Deonix_ Opublikowano 21 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2025 @Alicja_Wysocka Aha :) Bo w sumie tu w kilku miejscach się zapętlić można :)) Dzięki :))) Deo
andreas Opublikowano 22 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2025 @Deonix_ Takie lubię. Zwięzłe, oryginalne i poetyckie. Pozdrawiam.
Deonix_ Opublikowano 22 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2025 @andreas Cieszy mnie to bardzo :)) Dziękuję i pozdrawiam :) Deo 1
Rekomendowane odpowiedzi