Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 7 Maja 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Chciałem autorzy: tekst Leszczym + muzyka Krzysztof Czechowski + AI. Ref. jak to jest napisać wspólnie piosenkę zgodnie w pogodne ładne wielobarwy miłość nasza jest mocnym wspomnieniem gdzie marny los rozdał nieprzychylne karty aj aj aj ajaj Chciałem od niej tylko tego żeby się we mnie wdała jak partnerka nie jak córka co zaznaczyć tutaj warto dla niej najwyraźniej było za słabo i gasło za nią choć przyiskrzyć miało za mało za ciasno i marne lato parzyły krzyki parzyły pokrzywy Ref. jak to jest napisać wspólnie piosenkę zgodnie w pogodne ładne wielobarwy miłość nasza jest mocnym wspomnieniem gdzie marny los rozdał nieprzychylne karty aj aj aj ajaj no a potem zostałem wypretensjonowany za odmowę która odejściem się stała że co proszę, że ja taki niestały? zostały po nas skromne dwa regały (nie zliczysz tych papierzysk po naszym) Jest jeszcze dziesięć niewyjaśnialnych kłótni siedzę teraz we wspomnień ogromnej matni na młodość za późno na starość za wcześnie za dużo jest przeszłością na wymierne nowe szczęście (tylko amant wnosi w świat aż tyle zdziwień) Ref. jak to jest napisać wspólnie piosenkę zgodnie w pogodne ładne wielobarwy miłość nasza jest mocnym wspomnieniem gdzie marny los rozdał nieprzychylne karty aj aj aj ajaj Pora już kończyć schyłek pieśni się zbliża są emocje których i tak nie idzie opisać kręcisz się w kółko jak na placu cyrkowym gdy mówią wczoraj - słyszysz tylko skowyt Nawet ta piosenka jest jedynie jednostronna buzujące emocje też takimi niniejszym są gdybyś mógł usłyszeć relację drugiej strony od zgiełku mógłbyś zaledwie bardziej zwariować (prawdziwym szczęściem bywa niewiele wiedzieć) Ref. jak to jest napisać wspólnie piosenkę zgodnie w pogodne ładne wielobarwy miłość nasza jest mocnym wspomnieniem gdzie marny los rozdał nieprzychylne karty aj aj aj ajaj Nic nie słyszę nic nie słyszę i się cieszę i się cieszę na nieświadomce się przecież fajowo tańczy ta ramta ta tamta ta ramta ta tamta ole! 10
moina Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Jacek_Suchowicz No ja też uważam, że ładnie zaśpiewała :) @Domysły Monika A dziękuję, staraliśmy się trochę... @Roma Cieszę się bo podobno Ty lubisz piosenki :))
FaLcorN Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Leszczym Fajowo, bardziej mi podeszło niż Twoje wiersze. Czekam na kolejny bit, pozdrawiam! 1
violetta Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Warto sprzedać słowa komuś kto śpiewa. AI nie ma żadnej wartości. Mdłe ajjj, nawet nieznośne momentami. 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Rafael Marius O i super. @FaLcorN To wszystko możliwe, nie jest łatwo ogólnie dogodzić... Każdy ma jakieś swoje spojrzenie... @violetta Wiesz Violetta szykuję 15 piosenek. Płytę całą. I może jak to uzbieram uderzę do prawdziwych muzyków, kto wie? Ale też inna sprawa, czy sprzedam? 3
violetta Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Leszczym sam się bierz za gitarę gamoniu:) 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @violetta Tak, świetnie, a jak się okaże że umiem grać? Na razie zacząłem rysować graffiti, rysunki dodaję teraz :)
violetta Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @Leszczym szlaczki sobie porysuj :) 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 @violetta Owszem, narysowałem już szlaczek do hasła essa we floresach :))
Amber Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2025 Bardzo sympatyczne dźwięki, a tekst jak to u Ciebie do bólu życiowy i podany z humorem. Brawo. 1
Leszczym Opublikowano 8 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @Amber Dzięki, miło widzieć z powrotem :) 1
Laura Alszer Opublikowano 9 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2025 @Leszczym Widzę, że polubiłeś piosenkowanie i naprawdę fajnie wychodzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2025 @Laura Alszer A dziękuję, tak sprawia mi to przyjemność, nie ukrywam, że tak. 1
Gość Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W rozwoju AI widzę więcej zagrożeń, niż korzyści. Rewolucja przemysłowa przyniosła wiele zjawisk, samych w sobie może i pozytywnych, ale ich skutki okazały się katastrofalne. Zastąpienie pracy fizycznej pracą maszyn, a co za tym idzie, załamanie się rynku pracy robotników, doprowadziły do rozwoju ideologii socjalizmu, potem komunizmu, ze wszystkimi tego konsekwencjami. Obecnie wchodzimy w zupełnie inną rewolucję, a dynamiczny rozwój AI to jej sztandarowy produkt. Jeśli jednak aktywności fizyczne człowieka zastępują roboty, a jego aktywności umysłowe zastąpi sztuczna inteligencja, to do czego ludzie będą, gdzieś mniej więcej za 25 lat, potrzebni? Światu i sobie nawzajem? Czy znajdą się jeszcze takie obszary aktywności, w których zawsze zachowamy przewagę? Obawiam się, że ludzkość zmierza tam, dokąd ten misiek.
Leszczym Opublikowano 10 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 @Naram-sin Masz bardzo dużo racji. Też mnie to niepokoi. Nie bardzo wiadomo jak sprawa się potoczy, ale zmieni, już zmienia.
Rekomendowane odpowiedzi